Aktywacja kart sim w lte polsat
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Aktywacja kart sim w lte polsat
Moi mili,
Stałem się szczęsliwym (?) posiadaczem modemu i karty sim umożliwiających korzystanie z interentu dostarczanego przez Polsat. Instalacja prosta jak budowa cepa, modem wykryty przez winde, klikam "Połącz" i modem łączy. RAj na ziemi gdyby nie jeden mały szkopół: jestem przekierowywany na stronę Polsatu i czytam komunikat, że moja karta sim jest aktywowana i jestem proszony o cierpliwość bo może to potrwać. MIał ktoś takie przygody?
Stałem się szczęsliwym (?) posiadaczem modemu i karty sim umożliwiających korzystanie z interentu dostarczanego przez Polsat. Instalacja prosta jak budowa cepa, modem wykryty przez winde, klikam "Połącz" i modem łączy. RAj na ziemi gdyby nie jeden mały szkopół: jestem przekierowywany na stronę Polsatu i czytam komunikat, że moja karta sim jest aktywowana i jestem proszony o cierpliwość bo może to potrwać. MIał ktoś takie przygody?
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Aktywacja kart sim w lte polsat
Moją kartę aktywowali kilkanaście dni po otrzymaniu zestawu do testowania (po kilku telefonach ode mnie, że karta wciąż nie jest aktywna). No, ale to były testy. Teraz może aż tak długo nie będziesz musiał czekać.
-
- Guru bezprzewodowy
Umowa była podpisana o 11 a o 16 internet już działał.
- pogodabartek
- Stary wyga bezprzewodowy
Karta jest aktywowana max. do 24godzin taka informację podali w salonie gdzie zakupiłem modem razem z ofertą.
-
- Początkujący użytkownik forum
PAni w COK poinformowała mnie właśnie, że na aktywację można czekać do siedmiu dni. Ale powiedziała też, że jak do wieczora nie ruszy to żeby dzwonić i składać zgłoszenie problemu czy jakoś tak...