Czy będzie bez Limitu ??
Moderator: Moderatorzy
- felekdf1
- Użytkownik forum
Czy będzie bez Limitu ??
Mam take małe pytanie, czy kiedy kolwiek zostaną zdjęte limity w Orange Twój Internet , iPlus, Blueconnect i czy jest to możeliwe dla operatorów ?
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Czy będzie bez Limitu ??
Kiedyś było bez limitów 
Wątpię żeby limity przesyłanych danych zostały szybko ściągnięte. Oczywiście marzy mi się taki bezprzewodowy internet, ale... myślę, że mogło by to nastąpić dopiero wtedy gry technologia UMTS i HSDPA będzie szeroko rozwinięta.

Wątpię żeby limity przesyłanych danych zostały szybko ściągnięte. Oczywiście marzy mi się taki bezprzewodowy internet, ale... myślę, że mogło by to nastąpić dopiero wtedy gry technologia UMTS i HSDPA będzie szeroko rozwinięta.
-
- Użytkownik forum
Podejrzewam, ze dopoki nie zostanie przez operatorow wdrozony Wimax to o zniesieniu limitow chyba mozna zapomniec...
- homzik
- Stały użytkownik forum
zdejma jak ich sie UKE i Pani Ania czepia, tak jak tepsy;) Ale to niepredko, bezprzewodowy net to nie to samo co po kablu:)
Homzik poleca laptopy -> http://laptopy.yyy.pl
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
bo teraz to chyba nie mają za bardzo podstaw, żeby się doczepić operatorów...homzik pisze:zdejma jak ich sie UKE i Pani Ania czepia, tak jak tepsy;) Ale to niepredko, bezprzewodowy net to nie to samo co po kablu:)