Wave+plus=Brak internetu w heyah :/

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Czy macie coś takiego również????

Tak
0
Brak głosów
Nie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0

ryychuu
Początkujący użytkownik forum

Wave+plus=Brak internetu w heyah :/

Post autor: ryychuu »

Wziąłem w umowę w plusie (na mamę) telefon samsung WAVE 533 i używam go ze swoją hejką. Mogę dzwonić wysyłać smsy i robić wszystko na co tylko pozwala mi bada oprócz łączenia się z siecią za pomocą edge. Nie wiem w czym rzecz, na początku śmigało aż miło, później nie, a jak włożyłem mamy pluske znowu śmigało i znowu wszystko z hejką ok i a teraz znowu sieć nie działa ale nie mam zamiaru w nieskończoność migrować ze swoją kartą.
Dodam że kilkukrotnie sam konfigurowałem jak i z pomocą hejowskich narzędzi (sms i nowe ustawienia przyslane). Może ktoś wie o co chodzi??? może to wina brandowanego softa??? dodam że na wifi wszystko śmiga aż miło. Proszę o pomoc - może ktoś już się zmierzył z tym problemem???? pozdrawiam Ryychuu
Ostatnio zmieniony 2011-09-25, 17:13 przez ryychuu, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzysiek8888
Użytkownik forum

Re: Wave+plus=Brak internetu w heyah :/

Post autor: Krzysiek8888 »

A ile masz kasy na koncie w Heyah bo tam chyba bierze od razy kilka złotych z konta i jak tyle nie masz to się nie połączy ?
ryychuu

nie niestety nie bo jak próbowałem surfować zaraz po załadowaniu za 20 zł to nie mogłem:/ a i później próbowałem więc to nie to
Krzysiek8888
Użytkownik forum

Post autor: Krzysiek8888 »

ryychuu pisze:nie niestety nie bo jak próbowałem surfować zaraz po załadowaniu za 20 zł to nie mogłem:/ a i później próbowałem więc to nie to
Rozumiem.

Ja kiedyś miałem Heyah ... 1 dzień ... net mi w moim domu chodził bardzo dobrze, ale jak kiedyś pojechałem do innego miasta i tam potrzebowałem skorzystać z neta, nie chciało się połączyć .... niestety nie wiem dlaczego i moją reakcją było zrezygnowanie w Heyah (zależało mi wtedy na tym necie i bardzo mnie to zdenerwowało).
ryychuu

problem w tym że na moim se k550@w610 korzystałem z neta właśnie od heyah (ten sam dom xD) a do swojego numeru się przyzwyczaiłem i nie chce kolejny raz go zmieniać :/, chyba będę musiał zadzwonić do jednej z miłych pań w BOK( :/ )
ODPOWIEDZ