Nokia 6230 EDGE Irda czy EDGE działa?
Moderator: Moderatorzy
Nokia 6230 EDGE Irda czy EDGE działa?
Witam mam pytanie czy da się przez IRDE uzyskać transfer EDGE w nokii 6230 oraz czy przez kabel USB czy się da uzyskać EDGE Bardzo prosze o odpowiedz i jakie prędkości max udało wam się osiągnąć przez takie połączenie Pozdrawiam
I jeśli ktoś wie jaki najlepiej bluetooth kupić do nokii 6230 i laptopa asus z prockiem AMD Turion będe wdzięczny Pozdrawiam
I jeśli ktoś wie jaki najlepiej bluetooth kupić do nokii 6230 i laptopa asus z prockiem AMD Turion będe wdzięczny Pozdrawiam
u mnie irda nie pozwalala na wyciagniecie wiekszej predkosci
u mnie irda nie pozwalala na wyciagniecie wiekszej predkosci niz 80 kbit po zastosowaniu oryginalnego kabelka Nokii w iplusie mam transfery max=180 kbit czyli okolo 20 kb/sek - nokia 6020
Re: nokia
no wlasnie ja tez kupilem bluetooth biliontona taki z antenka na allegro i nie moge uzyskac polaczenia a jesli juz po dlugich probach sie uda to transfery sa duzo gorsze niz przez Irde moze napiszesz jak skonfigurowales ten bluetooth i na jakim oprogramowaniu?Kuna pisze:Bluetooth jest chyba wygodniejszy od kabla. Transfery bardzo dobre (jeżeli jesteś w zasięgu edge).
Ja kupiłem jeden z najtańszych bluetooth na allegro i działa super.
(nokia 6230, laptop Asus a3500l, bluetooth i iPlus)
A kabel oryginalny do noki 6230 ile kosztuje>?
- tracer.on
- Specjalista bezprzewodowy-junior
jaka prędkość
Kuna jaką prędkość uzyskałeś w tym połączeniu???/