Zzziu, odpowiedź szybka jak przyzwoite LTE, dzięki śliczne.
krystianb pisze:trzeba by samemu ją stworzyć wkładając do obudowy moduł obsługujący hspa900.
...i pewnie pisząc nowy kawał kodu dla firmware? ;D W takim razie już rozumiem, czemu nie wyświetla mi Aero2 w GTC. Poszukam więc takowych (900 MHz) modemów choćby tutaj, bo niniejszy Option poza Europą mi się bardziej przyda, niż w niej. (czytałem też, że umieszczenie układów radiowych HSxPA dla czterech - 850/900/1900/2100 MHz - częstotliwości jest technicznie niemożliwe, czy to prawda?)
kozlov pisze:czytałem też, że umieszczenie układów radiowych HSxPA dla czterech - 850/900/1900/2100 MHz - częstotliwości jest technicznie niemożliwe, czy to prawda?)
Sierra takie produkuje, choćby 8700
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Air Interface: HSPA+
Frequency Bands: WCDMA 850/900/1900/2100 MHz
Widziałem, GSM-u nie ma - ale za to tutaj, z tego co widzę, jest. // edit: Wróć, spojrzałem w datasheet, wszystko ładnie wyjaśnione - nie miałem racji.
(proponuję wydzielić, bo się offtopic zrobił przeze mnie)
kozlov pisze:Wróć, spojrzałem w datasheet, wszystko ładnie wyjaśnione - nie miałem racji.
To raczej jest datashit, ktoś to po pijaku stworzył, ewentualnie na ostrym kacu.
Choćby MC8700 ma 4 zakresowy gsm i tak samo umts, znajomemu udało się za ciężką kasę go dostać, niestety sierra już poukrywała już dokumentację, została tylko notka prasowa, gdzie jak byk jest