internet cyfrowy polsat
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
internet cyfrowy polsat
Mam problem chcę brac internet z cyfrowego polsatu, mieszkam w Jaworniku Niebyleckim i nie wiem czy mam zasięg. Na mapie pisze ze jest, a wy jak myslicie? Opłaca się go brac.
Ostatnio zmieniony 2011-10-06, 19:54 przez dawid7547, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yanusz
- Mistrz bezprzewodowy
Re: internet cyfrowy polsat
Całkiem niedaleko 3 km od Jawornika w Lutczy - Góra Kamieniec, stoi nodeB LTE 1800, natomiast ponieważ ukształtowanie terenu jest takie a nie inne, zasięg LTE będzie mocno pływał i być może bez anteny się nie obędzie.
LTE to obecnie technologia najszybszego mobilnego internetu, więc jeśli zależy Ci na szybkości, nie ma się co zastanawiać.
LTE to obecnie technologia najszybszego mobilnego internetu, więc jeśli zależy Ci na szybkości, nie ma się co zastanawiać.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
-
- Początkujący użytkownik forum
a prędkosc hsdpa+Yanusz pisze:Całkiem niedaleko 3 km od Jawornika w Lutczy - Góra Kamieniec, stoi nodeB LTE 1800, natomiast ponieważ ukształtowanie terenu jest takie a nie inne, zasięg LTE będzie mocno pływał i być może bez anteny się nie obędzie.
a skąd to wiesz
- Yanusz
- Mistrz bezprzewodowy
HSPA+ Polsatu w technologii MIMO, to w teorii prędkości do 28,8Mb/s.
Internet Polsatu można wziąć na próbę i przetestować.
Internet Polsatu można wziąć na próbę i przetestować.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA