P4 to PLAY!

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
wrrr
Użytkownik forum

Re: P4 to PLAY!

Post autor: wrrr »

Na starcie sieci nie zdobywa się klientów cena za net tylko za połączenia. Nie wiem czemu tego netu się czepiliście. Rozwiązanie jest proste: jeśli potrzebujesz koma, żeby mieć dostęp do netu o Play zapomnij. Jeśli potrzebujesz telefonu do rozmów, jest to oferta godna rozważenie.
Reef
Stały użytkownik forum

Post autor: Reef »

Kopia pisze:No to nieżłe pakiety. Poprostu PLAY OFF !!!! :-)

A SIMDATA RZĄDZI !!!!!!
Hmmm... bardzo fajnie...tylko z tego co wiem pakietów na neta jeszcze nie ma.... a simdata - sama nazwa sugeruje czym jest... Ja wole mieć więcej na rozmowy akurat....
gatto_nero
### BAN ###

Post autor: gatto_nero »

Wszystkim testerom/pracownikom plej, proponowałbym zapisać się na forum o rozmowach telefonicznych. Tutaj się dyskutuje wyłącznie o internecie.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez gatto_nero, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Jojo
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: Jojo »

gatto_nero pisze:Wszystkim testerom/pracownikom plej, proponowałbym zapisać się na forum o rozmowach telefonicznych. Tutaj się dyskutuje wyłącznie o internecie.
Święta prawda możecie wrócić jak Play zaoferuje dostęp do internetu. Taki prawdziwy dostęp. :lol:
Elektroniczna rewolucja
Reef
Stały użytkownik forum

Heh...o testerach wiedziałem...ale żeby pracownicy...
gatto_nero
### BAN ###

Post autor: gatto_nero »

Reef

W normalnym kraju tester to oficjalny pracownik danej firmy, bo w kapitalizmie nikt normalnie nie pracuje za darmo a testy to bardzo istotna sprawa w danym przedsięwzięciu biznesowym. W Polsce natomiast plej zatrudnił sobie testerów za 11 srebrników. Tzn nie płaci im ale daje np telefony za złotówkę, oni muszą płacić plejowi. Genialne!
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez gatto_nero, łącznie zmieniany 2 razy.
Reef
Stały użytkownik forum

No nie wiem czy tak nie płacił... 150 miesięcznie i możliwość zejścia na -250...całkiem sporo jak na 4 miechy testów...można sobie było budżet podreperować ;)
Awatar użytkownika
Saracen
Stały użytkownik forum

Post autor: Saracen »

Właśnie usłyszałem w radiu, że Play dopłaca od 5 do 27gr do każdego połączenia do innej sieci komórkowej. Jedynie na telefony stacjonarne ma wykupione tanie pakiety i na tym zarabia.
Reef
Stały użytkownik forum

No nie wiem czy aż tyle...ale wiadomo było że będą na początku musieli płacić Plusowi za udostępienie nadajników....Zaczną zarabiać jak będą mieli już swoje nadajniki...
bio5
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: bio5 »

no to jeszcze pare lat, żeby pokryć kraj zasięgiem, ale i tak tylko duże miasta, a poza nimi nadal wewnętrzny roaming z Plusem.
Więc tak zupełnie własnej infrastruktury mieć nie będą.
Awatar użytkownika
yagi
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: yagi »

Za niedlugo maja wejsc pakiety a'la BC w telefonie... Na nielimitowany dostep kompow do neta nie ma co liczyc do czasu az beda miec na tyle nadajnikow... Plus zabezpieczyl sie wysokimi stawkami za przesyl danych... :(
Awatar użytkownika
Pawe???
Użytkownik forum

Post autor: Pawe??? »

yagi pisze:Za niedlugo maja wejsc pakiety a'la BC w telefonie... Na nielimitowany dostep kompow do neta nie ma co liczyc do czasu az beda miec na tyle nadajnikow... Plus zabezpieczyl sie wysokimi stawkami za przesyl danych... :(
I dobrze bo jeśli nie byłoby limitów w Play, a byłyby w użyciu nadajniki Plusa (a na razie tak będzie), wtedy użytkownicy Iplusa tracą najwięcej, więc ja się nawet cieszę :)
iPlus 110 + Comander2 ~20kB/s
Awatar użytkownika
yagi
Stary wyga bezprzewodowy

Nielimitowany w znaczeniu ryczaltowy - nie bedzie uslug typu 'duzy' BC, iPlus czy OrangeFree/BE...
Pakiet 50-60 MB i tyle...
Reef
Stały użytkownik forum

Taaak zawsze jest jakiś haczyk lub jakieś niedomówienie...nigdy nic nie jest za darmo...
Awatar użytkownika
yagi
Stary wyga bezprzewodowy

No i pakiety sie pojawily... Juz lepiej ale wole BC w telefonie...
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

yagi pisze:No i pakiety sie pojawily... Juz lepiej ale wole BC w telefonie...
Dyskusja na temat pakietów w Play jest tutaj: >KLIK<
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Reef
Stały użytkownik forum

A słyszeliście o wymianie telefonów co 12 miechów...jak masz umowe na 2 albo trzy lata?? Ciekawa opcja
ODPOWIEDZ