play zasięg

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
pl677
Początkujący użytkownik forum

play zasięg

Post autor: pl677 »

Witam.Poszukuję internetu mobilnego w mojej miejscowości.Mieszkam w Czerniewicach w powiecie tomaszowskim woj.łódzkie.Zastanawiam się przy play onnline ze względu na dość duże limity ale nie wiem czy u mnie będzie zasięg tego internetu.
Proszę o pomoc.Czy można też wziąć ten internet na próbę,a jeśli tak to jak i kiedy w razie czego zwrócić.

Proszę o pomoc.
pl 677
Awatar użytkownika
Yanusz
Mistrz bezprzewodowy

Re: play zasięg

Post autor: Yanusz »

Przy zastosowaniu anteny zewnętrznej, myślę jest szansa na złapanie Play 900MHz.
Można wziąć na próbę. Czas na ewentualny zwrot karty sim z modemem to 7 dni.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
pl677
Początkujący użytkownik forum

Post autor: pl677 »

Dzięki za odpowiedź.
pl 677
play4you2
Pracownik operatora

Post autor: play4you2 »

Potwierdzam to co mówi Yanusz.
Skorzystaj z oferty „Sprawdź i kup”.
Działa ona w ten sposób, że po podpisaniu Umowy można przez 7 dni dowolnie korzystać z Usługi. W przypadku braku zadowolenia przed upływem tygodnia należy zwrócić modem wraz z kartą do Punktu Sprzedaży Play, w którym dokonywałeś zakupu. Będzie to skutkowało rozwiązaniem umowy bez ponoszenia kary umownej, konieczne będzie tylko uiszczenie opłaty aktywacyjnej. Jeżeli w ciągu 7 dni nie nastąpi zwrot sprzętu operator uważa umowę za obowiązującą.
Forum "Bez Kabli" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym sieci P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.
Awatar użytkownika
Easy-Wifi
Stały użytkownik forum

Post autor: Easy-Wifi »

Ja również przyłączam się do powyższych opinii. Możesz wziąć taki internet na próbę,aby zobaczyć jaki będziesz miał zasięg i czy Ci odpowiada. Wcześniej sprawdź na mapce zasięgu u danego operatora, jak prezentuje się to u Ciebie,ale nie licz na reklamowane przez nich 4G ;)
ODPOWIEDZ