Witam, mam taki problem. Mój chłopak wyjechał do Niemiec kupił sobie tam kartę startową z medion mobile. Włożył ją do telefonu i okazało się, że nie działa. Niby szuka sieci ale w końcu pokazuje brak dostępu do sieci albo karta nie aktywna. Chciałam ją zarejestrować na stronie ale dochodzę tylko do drugiego kroku czyli wpisuję adres itd potwierdzam(robię dalej) i tyle, na tym się kończy. Oczywiście po niemiecku wszystko pisze ale sobie przetłumaczyłam

...i tam piszę, że nie mogą zidentyfikować adresu , proszę spróbować później. Mogę sobie próbować i tak bez żadnego skutku. Już nie mam pojęcia co z tą kartą. Nie wiem czy przez to że w Polsce próbuje ja zarejestrować(adres podaje niemiecki). ręce mi opadają każdy mówi że to takie proste wsadzasz kartę sim do telefonu i dzwonisz. Dla nas to nie jest proste

. A może nie na tej stronie się rejestruję? Tel nie ma simlocka sprawdzaliśmy. Proszę pomóżcie. Bo dłużej na polskiej karcie nie ujedziemy smsy 60 gr a o dzwonieniu nawet nie myślimy. Gdyby ktoś coś wiedział albo podał stronkę do rejestracji, może jest całkiem inna niż tą co ja mam.