Najlepszy w swojej klasie to Nokia 6230 (bez"i") używana. Posiada modem GPRS/EDGE klasy 10-tej, i "sinego ząbka". Nie ma problemu z zainstalowaniem ponieważ Windows posiada sterowniki do modemu. Po prostu podłączasz, tworzysz nowe połączenie modemowe i gotowe. Telefony pozostałych firm często potrzebują dodatkowych sterowników...
Pierwszy raz widze takie coś. Ale zastanawia mnie jak cos co przykrywa antenę ma polepszyć zasięg Dla mnie takie urządzenia jak równierz te malutkie naklejane wzmacniacze antenowe to poprostu bezużyteczny bajer
gebus12 pisze:Pierwszy raz widze takie coś. Ale zastanawia mnie jak cos co przykrywa antenę ma polepszyć zasięg Dla mnie takie urządzenia jak równierz te malutkie naklejane wzmacniacze antenowe to poprostu bezużyteczny bajer
Kliknij link który podałem na końcu i potem pierwsze zdjęcie.Jak byś poczytał więcej forum zwłaszcza moje posty i problemem z zasięgiem to uwierzysz że to naprawdę działa.
gebus12 pisze:jak cos co przykrywa antenę ma polepszyć zasięg
Dam taki przykład:
Włącz telewizor i wyjmij kabel antenowy, następnie zbliż wtyczkę do gniazdka (ale nie wsadzaj, ani nie dotykaj ) i zobacz czy coś się zmienia na ekranie... Z konektorem jest podobnie.
gebus12 pisze:Pierwszy raz widze takie coś. Ale zastanawia mnie jak cos co przykrywa antenę ma polepszyć zasięg Dla mnie takie urządzenia jak równierz te malutkie naklejane wzmacniacze antenowe to poprostu bezużyteczny bajer