HSDPA Plus w Krakowie
Moderator: Moderatorzy
HSDPA Plus w Krakowie
Z przyjemnoscia donosze, ze Plus uruchomil wczoraj HSDPA w Krakowie. Literka "H" na moim TyTN'ie bardzo mnie ucieszyla. W koncu!!
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: HSDPA Plus w Krakowie
A jakie transfery?
PS: poszło też Zakopane, Bielsko-Biała. Ciekawe czy Rzeszów i Katowice też, to ta sama strefa. Ktoś może potwierdzić?
PS: poszło też Zakopane, Bielsko-Biała. Ciekawe czy Rzeszów i Katowice też, to ta sama strefa. Ktoś może potwierdzić?
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
jak donosi podlaskie.btsearch.org również BiałystokBUCiu pisze:A jakie transfery?
M2 Netgear
-
No proszę. Czyżby wszystkie nodeB w Polsce? :-)krzysztof.wojcik pisze:
jak donosi podlaskie.btsearch.org również Białystok
- Artur_prezes
- Specjalista bezprzewodowy-junior
O takich rzeczach aż miło posłuchać.Jedyny zgrzyt to to, ze od 2 dni niekiedy zawiesza mi się połączenie gdy zasięg przerzuci się z HSDPA na UMTS, ale ogólnie plus zaczyna sobie nabijać plusy
.

CLEARW'RE
Broadband
Broadband
-
"Latałem" wczoraj troszkę po Krk z Optionem UMTS/EDGE zHSDPAowanym ;-) no i kartą Plusa. No i średnio 1,4Mbit/s D i 250kbit/s U.
A że "plusowe" modemy simlocków nie mają to wsadziłem sobie karte Orange na chwile i podobne transfery także bardzo ładnie ;-) Ciekawe jak to ich 3,6Mbit/s "chodzi"...
A że "plusowe" modemy simlocków nie mają to wsadziłem sobie karte Orange na chwile i podobne transfery także bardzo ładnie ;-) Ciekawe jak to ich 3,6Mbit/s "chodzi"...