NEOSTRADA SATELITARNA ZA [49zl].
Moderatorzy: marcin, Moderatorzy
- Oficer
- Specjalista bezprzewodowy-senior
NEOSTRADA SATELITARNA ZA [49zl].
Hej dziś dzwoniła do mnie baba z tp ponieważ składałem chyba już piąty wniosek do neostrady i jednak znowu z braku miejsca w skrzyńce nie ma możliwości podłączenia internetu ale zaproponowała mi internet satelitarny za 49 zł router 80zł na dwa lata i prędkość do 2Mb zależy od lokalizacji jeszcze i pingi mają mają są niby po 30 . Jest to niby oferta specjalna ponieważ już długo czekałem na łącze i dają mi właśnie taka. Tu jest strona do tej oferty właśnie http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/int ... 52/701668/
jest to bardzo dobra oferta z ich strony ale czy nie mam podpuchy wziąłem to niby na 10 dni zobaczymy co z tego będzie . Niech ktoś się wypowie co o tym myśli .
jest to bardzo dobra oferta z ich strony ale czy nie mam podpuchy wziąłem to niby na 10 dni zobaczymy co z tego będzie . Niech ktoś się wypowie co o tym myśli .
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: NEOSTRADA SATELITARNA ZA [49zl].
Router za 80zł, żaden wyczyn, do satelitarnej wystarczyłby tl-wr340g za 60zł... A powiedziała ile za zestaw instalacyjny. Co do prędkości to kompletna bzdura.Oficer pisze:zaproponowała mi internet satelitarny za 49 zł router 80zł na dwa lata i prędkość do 2Mb
I żeś uwierzyłOficer pisze: pingi mają mają są niby po 30 .

A wspominała coś o obniżaniu prędkości w miarę konsumpcji danych?
Coś mi się wydaje, że Ci wcisnęła orange freedom pro.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Stały użytkownik forum
Tak to orange freedom. Do mnie kilkakrotnie dzwonili z identyczną ofertą. Również starałem się o podłączenie neostrady.krystianb pisze:Coś mi się wydaje, że Ci wcisnęła orange freedom pro.
- Oficer
Mówiła że to łącze satelitarne a jeżeli to OFP to podziękuje na starcie...
-
- Stały użytkownik forum
Tam jest chyba napisane 301 zł , a nie 49.Oficer pisze:ale zaproponowała mi internet satelitarny za 49 zł
Grzechotnik
- Oficer
Tak! to jednak satelita działa mi z prędkością 2Mb pingi w granicach 40-50 . Sprzęt sam montuje się nie trzeba techników żadnych tylko dobry punkt do mocowania anteny.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Chyba za przeproszeniem na głowę upadłeś. Czyli Telekomunikacja Polska już umie prędkość światła przekroczyć? 40-50ms to można mieć najwyżej na HSPA+ albo na nieobciążonym CDMA, ale nie na satelitarnym...to jednak satelita działa mi z prędkością 2Mb pingi w granicach 40-50
- wojteks
- *** Administrator ***
Co zjadłeś/napiłeś się/zapaliłeś bo to co piszesz to totalna bzdura.Oficer pisze:to jednak satelita działa mi z prędkością 2Mb pingi w granicach 40-50

Jakaż to cudowna antena satelitarna która nie wymaga specjalnego montażu z testem jakości?Oficer pisze:Sprzęt sam montuje się nie trzeba techników żadnych tylko dobry punkt do mocowania anteny.
Widzę że pracujesz na kolejne ostrzeżenie za wprowadzanie w błąd i pisanie bzdur.
Nie pomagam na PW!
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam ja też miałem taki telefon tylko mi zaproponowano 6 mega za 49zł i to bez limitu danych. Hehe Coś mi się wydaje że to jest wielka ściema. Nigdzie w necie nic o takich promocjach nie piszą.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Zapomnieli dopowiedzieć, że takiej usługi potrzebna jest miedziana para i aktywna linia, bądź opłata za linię.dawid87 pisze:6 mega za 49zł i to bez limitu danych.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!