Witajcie.
Posiadam router jak z tematu. Moc max 100mW, dla South America można regulować większy zakres mocy. Pozostawmy na boku legalność czy też nie legalność mocy powyżej 100mW - każdy w tym kraju odpowiada za siebie! Kowalski nie odpowie mandatem za moje przekroczenie prędkości.
Problem jest inny, posiadam soft wgrany w router 5460APv2_e19_b3_eu, na dysku mam różne wersje tego oprogramowania. Posiadam również oprogramowanie 5460APv2_e19_b2_sa_httpupgrade to właśnie ono umożliwia zwiększenie mocy. Jednak przez menu upgrade nie da się go zmienić - starsza wersja. Natomiast poprzez menu recovery jak najbardziej wchodzi, tylko nie startuje. Wciąż mruga dioda status informując, że bootowanie nie przebiegło pomyślnie. Znacie jakiś patent na ugryzienie tego tematu? Może potrzebne by było zmiana adresu MAC na urządzenie sprzedane w SA?
Ewentualnie jakiś inny pomysł.
Airlive WL-5460 AP v2 zwiększenie mocy
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Airlive WL-5460 AP v2 zwiększenie mocy
Ale przekraczając ERIP działasz na szkodę innych użytkowników. Zamykam.BaGRoS pisze:Pozostawmy na boku legalność czy też nie legalność mocy powyżej 100mW - każdy w tym kraju odpowiada za siebie! Kowalski nie odpowie mandatem za moje przekroczenie prędkości.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!