Cena tak do 150zł, ale nie zaszkodzi jeżeli będzie tańszy.
Pozdro

Moderator: Moderatorzy
Raczej do 250 podnieś limit a i to może być mało.rogalik112 pisze: HSPA+ 900mHz......
...Cena tak do 150zł,
Ja zamawiałem, koszt tylko 209 zł razem z przesyłką kurierską. Biały Huawei E353u-2 + Starter Play Online 1 GB, pudełko było zaplombowane, wszystko Nowe i co najważniejsze - działa.rogalik112 pisze:Warto zamawiać ten zestaw z play-a? Ktoś zamawiał?
Ja zamawiałem 31 Grudnia a doszła do mnie dziś rano.rogalik112 pisze:od momentu zamówienia po ilu dniach przesyłka doszła?
Ja nie wybrzydzałem, nawet jak się trochę okurzy to nic, ważne by działał.bezkablowy pisze:czy czekać na jakąś dostawę czy brać i nie wybrzydzać..
Stare to jest dobre wino i skrzypce, już kiedyś @wojteks uświadamiał w innym poście dlaczego kupować modem który jest w pełni zgodny z HSPA+ w przypadku dostępu do BDI.Zasięg trzyma bardzo stabilnie, prędkości x2 większe, nadajnik ten sam.
Wszystko jest kwestią kompromisu pomiędzy ceną a jakością. Przykładowo E353U-2 w Play kilka dni temu kosztował ok. 450 PLN, a teraz połowę tego i myślę że to jest odpowiednia pora na zmianę modemu, jeśli ktoś kupuje sprzęt na własną rękę. Następny w kolejce jest modem HSPA+ DC (np. E372), a tuż za nim LTE (E398).jarek999 pisze:dlaczego kupować modem który jest w pełni zgodny z HSPA+
Fabrycznie nowy modem HSPA+ za 209zł z przesyłką, starterem i dwuletnią gwarancją już się moim zdaniem bardzo opłaca.Wszystko jest kwestią kompromisu pomiędzy ceną a jakością.
Nie posiada.włóczęga pisze:Czy modem Huawei e-353u-2 z Play ma simlocka?
Pod Aero2 bez zmiany firmware wszystko śmiga?wszystko Nowe i co najważniejsze - działa.
Tak, nic nie zmieniałem.jarek999 pisze:Pod Aero2 bez zmiany firmware wszystko śmiga?
Proszę. Miałem już dawno kupić ten modem, ale cena 415 zł odstraszała.jarek999 pisze:Dzięki! Kupiłem przed chwilą, na aukcji ludki kupują drożej i płacą jeszcze za przesyłkę.
To mój drugi zestaw pod Aero2, z którego osobiście nie będę korzystał (mam już e-367 z HSPA+900 ), zależało mi również na pełnej zgodności z Aero2.Przede wszystkim chodziło mi o zgodność z Aero 2 i HSPA+.