[ Dodano: 2012-01-26, 19:08 ]
Nikt nie testował. Wiem, że z E398 działa w google testy tez są. Zawsze najpierw szukam potem pytam, ale google o tej konfiguracji milczy.
[ Dodano: 2012-01-26, 20:04 ]
Dyskusja trwa,szkoda,żesam ze sobą

Moderator: Moderatorzy
Bez problemu na Open-Wrt Gargoyle by obsy.Czy Netgear WNDR3700v2 obsłuży Huawei E353u-2
Jak wgrasz firmware to jedynie będzie Ci łatwiej ustawić router-www sofcie routera masz w PL, wszystko ustawisz przez www routera.Linux dlamnie "czarna magia", ale opisy dość łopatologiczne więc powinienem dać radę.
Kto to będzie sprawdzał??? Jak są jakieś problemy reklamacja i już.Jak wgram open to juz po gwarancji?
Nie.czy trzeba coś w jakiś konsolach dopisywać?
Przy założeniu że sieć operatora pracuje idealnie to pewnie warto-niestety tak nie jest i tutaj zmiana nie przyniesie nadzwyczajnych efektów (wg mnie lepszym rozwiązaniem jest odpowiednio dobrana antena zewnętrzna). Posiadam oba ww modemy, sprawdzałem je z opcją bez anteny-transfery, pingi identyczne, na + E-367 jest stabilność układu radiowego (przez ponad mc nigdy nie zszedł z HSPA+, zachowując stabilny sygnał nawet przy skrajnie złych warunkach pogodowych). E-353 używam w innej lokalizacji z BDI, testowałem go przez kilka dni w identycznych warunkach co E-367.Czy warto zamienić w ww zestawie E353u-2 na E367u-2,
Działają oba bez żadnych problemów-tzn. w w przypadku E-353u2 testowałem go krótko.E-367 mam podłączonego na stałe bez żadnych modyfikacji komendami AT (kupiony włożona karta i już), zresztą wymaga innych komend-te których np. używałem w E-1820 (nie działają ). Status połączenia miałem na nim 36-dni, 2xzmienił się w tym czasie IP pod którym byłem dostępny w sieci (rozłączyłem bo karta była mi potrzebna do autoryzacji sms w celu pobrania faktur).E367 niema na liście wspieranych więc niema co ryzykować?
Jak już używam kompa do obsługi modemu to z Mac OSX lub Linux.Jarek999 piszesz, że sprawdzałeś oba, ale penie na windzie?