Modem ED77 i z jakiej sieci korzystam
Moderator: Moderatorzy
- massnoise
- Początkujący użytkownik forum
Modem ED77 i z jakiej sieci korzystam
Witam od jakiś paru dni założyłem sobie internet Orange Free.Płace przez 4msc 30zl później 60zl.Modem obsługuje sieć GPRS i EDGE tylko że nie jestem pewien z jakiej sieci korzystam czy z GPRS czy EDGE w Połączenia sieciowych utworzyło mi się "ORANGE-Edge" i wyskakuje mi połączenie 230,4kb/s czy to może znaczyć że korzystam z sieci EDGE?Na początku chodziło mi bardzo ładnie miałem transfer do 20kB/s ale teraz mam tak 4kb/s podejrzewam że wykorzystałem limit bo jest tylko 500mb :!: i czy da sie jakoś sprawdzić ten limit?? Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Modem ED77 i z jakiej sieci korzystam
Generalnie na wszystkie pytania znajdziesz już odpowiedź na forum, bo pojawiły się nie raz 
Polecam:
Szukaj tematow na forum

Polecam:

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: odp
Pisałaś:
A to ewidentnie wskazywało, że masz zasięg EDGE, skoro teraz masz 4kb/s (chociaż nie wiem czy piszesz o 4 kilobitach, czy 4kiloBajtach? To na 99% wykorzystałeś limit. Z tego co wiem najlepszym sposobem na sprawdzenie tego jest telefon do BOKu. Chyba, że w wyniku niedawnych wichur macie jakąś awarię, ale tego też dowiesz się w BOKu.massnoise pisze:Na początku chodziło mi bardzo ładnie miałem transfer do 20kB/s
Pozdr, (R) BliSki. (tm)