Witam, Pannie kończy się umowa w erze i uparła się na zostanie tam ale zmniejszenie abonamentu.
w promocji dostaliśmy do wyboru 2 modele (telefon miałby służyć jako telefon + modem na kablu microusb do netu)
1. samsung solid B2710
2. samsung S5610
Niby obydwa maja 3g z tym że Solid max 3.6 - tak naprawdę mnie 3.6 starczy po za tym nawet nie mam tego gdzie wykorzystać, tu pytanie dla znawców tematu jako że przychylam się do popularnej cegły czyli Solid B2710 bo tęskni mi się do klasycznych twardych telefonów to czy na takowym pośmigam ? na Play online gdzie prędkość max to 2MB ? w innym wypadku wezmę S5610 ? najlepiej jeszcze jakby któryś z nich miał HSPA+ ale tego nie mogę/nie umiem znaleźć w specyfikacji.
proszę o radę
Wybór taniego telefonu promocyjnego za 1PLN do internetu
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
- pogodabartek
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Wybór taniego telefonu promocyjnego za 1PLN do internetu
Chłopie Nokia C5 5MP jest o niebo lepsza i zwykłą klawiaturę ma oraz tanie części.
Czego chcieć więcej ?
Mi ona służy do gg,2 emalie,,skype, rozkłady mmpk.info i programik do muzyki LCG Jukebox i jako telefon.
Nigdy dotykowych telefonów-wyświetlaczy,a zasięg łapie,że hej-nokia E52 przy nim to badziewie,jedyny minus brak wifi,którego używałem może z 4razy w ciągu roku.Orange free na kartę robi swoje.
Czego chcieć więcej ?
Mi ona służy do gg,2 emalie,,skype, rozkłady mmpk.info i programik do muzyki LCG Jukebox i jako telefon.
Nigdy dotykowych telefonów-wyświetlaczy,a zasięg łapie,że hej-nokia E52 przy nim to badziewie,jedyny minus brak wifi,którego używałem może z 4razy w ciągu roku.Orange free na kartę robi swoje.
-
- Stały użytkownik forum
Re: Wybór taniego telefonu promocyjnego za 1PLN do internetu
Kolego też go chciałem (Nokia C5 5MP) ale jako że chodzi o zmniejszenie abonamentu to dziady zaproponowali go w cenie 299PLN - co jest normalnym złodziejstwem (i i tak był to najtańszy fon z systemem jaki oferowali). Nic poczekam aż skończy mi się umowa w Play i go sobie wezmę za 1 pln, w erze nie byli tacy mili.
Wybrałem tego samsunga 5M - zobaczymy, tak czy inaczej Era dalej jest droga. Podrawiam.
Oczywiście jak tylko przyjdzie to zamieszczę info jak o działa z Playem internet - i czy w ogóle pośmigamy.
Wybrałem tego samsunga 5M - zobaczymy, tak czy inaczej Era dalej jest droga. Podrawiam.
Oczywiście jak tylko przyjdzie to zamieszczę info jak o działa z Playem internet - i czy w ogóle pośmigamy.