Hmm ja jako osoba pracująca w branży powiem Ci ze nie widzę w tym nic śmiesznego. U każdego operatora jest tyle ofert, promocji, usług itp, że nie znam człowieka, który byłby w stanie to wszystko spamiętać i na bieżąco aktualizować zmieniające się informacje. Nikt nie zna oferty w 100%! Nikt, nawet, ten kto jej uczy i sprawdza jej znajomość.
Osobiście podchodzę do tego tak jak tan konsultant... Pocztówka MMS to totalna bzdura i <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font>, którą nie warto zaśmiecać sobie głowy. Bo i tak nikt o to nie zapyta przez najbliższe pół roku
A co do pomysłu na temat to jest dobry

Postaram się dawać tu również, rozmowy 'inteligentnych' klientów z pracownikami salonów.
ROZMOWY (K)lient, (S)przedawca:
O roamingu...
K: czy jadąc za granicę będę mógł stamtąd dzwonić
S: oczywiście jeżeli ma pan aktywny roaming
K: czyli
S: taka usługa która pozwala rozmawiać z telefonu komórkowego będąc poza granicami kraju
K: a czy to działa też na telefon stacjonarny?
S: Czy chce pan zabrać ze sobą za granicę tel. stacjonarny?
K: a który lepiej będzie działał?
---
O internecie bezprzewodowym
K: jaki szybki to jest internet?
S: w zależności od tego z jakiej technologii korzystamy (i tu objaśnienie gprsu edge umtsu i hsdpa). gdzie pan będzie z tego internetu korzystał?
K: wszędzie cała Polska, Bielsko, Katowice i czasem Warszawa
S: to dobrze sie składa bo w kato i wwa mamy już hsdpa
K: a co mi pan gada o jakimś hsdpa jak tego nawet u nas w mieście nie ma
---
O roamingu
K: dzień dobry, czy może mi pan rozciągnąć telefon na Niemcy
S: yyy jasne...
---
O szpiegu
K: czy jak panu podam nr tel mojej żony, to czy może pan ją namierzyć?
S: nie mam takich możliwości
K: bo ona jest w szczecinie z kochankiem i ja wiem, że ona tam jest tylko chce wiedzieć gdzie dokłądnie
S: tak jak panu powiedziałem nie mamy takich możliwości
K: jak nie macie, panie ja już ją namierzyłem, że tam z nim siedzi, a wy nie możecie
S: yyy pozdrowionka...