Testerzy P4

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

bio5
Specjalista bezprzewodowy-junior

Re: Testerzy P4

Post autor: bio5 »

Wiesz... to nie jest "związek na kocią łapę", żeby z dnia na dzień im Polkomtel powiedział PAPA.
Z pewnością zabezpieczyli się prawnie przed taką ewentualnością.
Poza tym Plusowi to się opłaca, bo hurtowo sprzedaje swój airtime.
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Post autor: Sundance_kid »

Oferta ma jeden wielki plus - jest przejrzysta, bez bawienia sie w "darmowe" numery, pilnowanie pakietów itp. badziewia.
Ale będą.

Dla mnie osobiście oferta nie jest rewelacyjna gdyż głównie pisze smsy a dzwonię tyle, że cena połączenia nie jest rzeczą która mnie obchodzi. Tak samo z danymi ale mają być pakiety. Pożyjemy zobaczymy.
kaja1234
Użytkownik forum

Post autor: kaja1234 »

Rzeczywiscie maja byc pakiety dla tych,ktorzy duzo korzystaja z netu.Widac,ze ida na reke klientowi.Trzeba jeszcze troche poczekac,az przygotuja oferte,ale to pewnie juz niedługo.Ja wyrobilabym sie spokojnie w abonamencie korzystajac z netu.
wrrr
Użytkownik forum

Post autor: wrrr »

mnie pakiet na dane nie interere :) Mi telefon do prowadzenia rozmów i czsem wysłanie esów potrzebny. Jak do tego ma odtwarzacz MP3 i aparat to już jestem szczęsliwa.
Się okaże jak sobie poradzą z tymi pakietami. A może zaproponują jakąś nową formę (tylko nie wiem jak można pakiet udoskonalić)
Reef
Stały użytkownik forum

Post autor: Reef »

A mi wprost przeciwnie :) Pakiety są potrzebne i na pewno będą ... co mnie cieszy :) A zamiast rozmów głosowych wole video :)
kaja1234
Użytkownik forum

Videorozmowy to rzeczytwiscie fajna sprawa-lepiej jest przeciez widziec osobe z ktora rozmawiasz,a nie mowic i patrzec sie w sciane:)No,a ze sa w jednakowej cenie,wiec mysle,ze beda coraz bardziej popularne.
pawbor
Początkujący użytkownik forum

Post autor: pawbor »

Jezeli ktos rozwaza przejscie do Play ze wzgledu na uslugi 3G to radze sie wstrzymac do czasu az sie rozbuduje siec ..

To taka dobra rada od jeszcze testera a za kilka dni w dalszym ciagu abonenta jednej z 3 wiekszych sieci :]
Pozdrawiam, Pawe?
kaja1234
Użytkownik forum

Moze i trzeba im dac troche czasu,bo przeciez dopiero zaczynaja,ale ja czytalam wczoraj,ze ustawili nadajnik 3G w Poznaniu,wiec widac,ze caly czas buduja siec.
Awatar użytkownika
lookass
Użytkownik forum

Post autor: lookass »

Ciekawe co sie stanie z telefonami uzywanimi przez testerow, na wystawe?
wrrr
Użytkownik forum

Czemu nie na wystawę. Jeśli sa w dobrym stanie to się nadają.
Ale można też dać je pracownikom salonów jako służbowe - tylko nie wiem czy to dobre rozwiązanie.
Reef
Stały użytkownik forum

To jest dobry pomysł...20000 pracowników Playa ;)) dostanie komórki :)))
Awatar użytkownika
de_stroy
Stały użytkownik forum

Post autor: de_stroy »

hahaha - jedyna sieć, która nie będzie miała problemów z telefonami zastępczymi :lol:
Komu w drogę, temu notebook...
Reef
Stały użytkownik forum

Może i tak :) ale to jest dobry pomysł :) bez kitu :) Ale nie wydaje mi się by duuużo zwrotów było...może z 10% to maks poprostu...a jak was interesuje to znalazłem coś takiego : http://telepolis.pl/artykuly.php?id=196
kaja1234
Użytkownik forum

Mi tez sie wydaje,ze wielu zwrotow nie bedzie.Testerzy raczej zostana-zreszta jak przegladalam blogi na playmobile,to wiekszosc pisala,ze zostaje.
Reef
Stały użytkownik forum

wcale się nie dziwie....przecież w sumie niezłe telefony , promocja dla byłych testerów ,ergo ,opłaca się 8)
kaja1234
Użytkownik forum

Telefony,ktore mieli do testow za 1 zl,no i 1000 minut do wykorzystania-to sporo.Ja bym chyba nie wygadala tyle:)
hubert

Post autor: hubert »

Cześć.
Kilkanaście dni temu kupiłem startera PLAY'a, głównie skuszony niską stawką za minutę rozmowy, no i cenę mms'a w cenie sms'a.
Muszę powiedzieć że trochę się rozczarowałem.
Po pierwsze to brak roamingu, a akurat jest mi to potrzebne ze względu na częste wypady za granice.
Po drugie kłopoty z wysyłaniem mms'ów, a mianowicie niemożność wysyłania do sieci ERA, i tylko tej sieci, konsultantka potwierdziła istnienie tego problemu, jako że wiele zgłoszeń jest odbieranych w tej sprawie, i na razie brak rozwiązania, ponieważ wina leży po stronie konkurencyjnego operatora (czyżby celowy zabieg ERY?).
Obydwu informacji zaczerpnąłem z telefonicznego biura obsługi klienta, dostępnego pod numerem *500.
wrrr
Użytkownik forum

z tym brakiem roamingu to chyba przesada. Jest, tylko nie w tyu krajach w ilu mają go starzy operatorzy. W końcu Pay jest młoda siecią i nie ma tylu umów co pozostali. Rzuć temat typu "play za granicą" to ludzie ci powiedzą, gdzie jest roaming, a gdzie jest z nim problem.
Jak jest z MMSai do ery nie mam pojęcia, nie wysyłałam. Za to do orange działa bez zarzutu.
Reef
Stały użytkownik forum

hubert pisze:Cześć.
Kilkanaście dni temu kupiłem startera PLAY'a, głównie skuszony niską stawką za minutę rozmowy, no i cenę mms'a w cenie sms'a.
Muszę powiedzieć że trochę się rozczarowałem.

Cytat przycięty przez moderatora. Panie i Panowie, tniemy zbędne cytaty.
Moderator (BliSki)

Moim zdaniem smsy to raczej wina nadajników Plusa...
hubert

Jestem teraz w Holandii i roamingu niestety nie ma, i nie pomaga wybieranie manualnie różnych sieci.
Reef
Stały użytkownik forum

Ja byłem na słowacji...i np. tam się włączył orange słowacki z którego nie dało się dzwonić ... ale jak zmieniłem na inną to zadziałało...Musisz spis opów sobie zobaczyć...
Awatar użytkownika
yagi
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: yagi »

Odnosnie Holandii to masz karte czy abo?
W NL roaming jest w sieciach KPN i T-Mobile ale tylko w abonamencie...
hubert

Mam Play'a na kartę, i tak jak wcześniej napisałem nie jest możliwe korzystanie z roamingu w tej opcji w Holandii, ale również w Niemczech, nic nie daje manualne wybieranie wyszukanych operatorów.
Generalnie jest to przestroga dla posiadaczy tej usługi, a udających się za granice.
A ja już jestem w Polsce, na szczęście tutaj działa :)
Reef
Stały użytkownik forum

Na karcie chyba jeszcze roamingu nie ma...ale czytałem że i to mają wprowadzić... Przydało by się tak jak u innych...
ODPOWIEDZ