Testerzy P4
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Testerzy P4
Wiesz... to nie jest "związek na kocią łapę", żeby z dnia na dzień im Polkomtel powiedział PAPA.
Z pewnością zabezpieczyli się prawnie przed taką ewentualnością.
Poza tym Plusowi to się opłaca, bo hurtowo sprzedaje swój airtime.
Z pewnością zabezpieczyli się prawnie przed taką ewentualnością.
Poza tym Plusowi to się opłaca, bo hurtowo sprzedaje swój airtime.
Adrian
MY HOMESITE
MY HOMESITE
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Ale będą.Oferta ma jeden wielki plus - jest przejrzysta, bez bawienia sie w "darmowe" numery, pilnowanie pakietów itp. badziewia.
Dla mnie osobiście oferta nie jest rewelacyjna gdyż głównie pisze smsy a dzwonię tyle, że cena połączenia nie jest rzeczą która mnie obchodzi. Tak samo z danymi ale mają być pakiety. Pożyjemy zobaczymy.
-
- Użytkownik forum
Rzeczywiscie maja byc pakiety dla tych,ktorzy duzo korzystaja z netu.Widac,ze ida na reke klientowi.Trzeba jeszcze troche poczekac,az przygotuja oferte,ale to pewnie juz niedługo.Ja wyrobilabym sie spokojnie w abonamencie korzystajac z netu.
-
- Użytkownik forum
mnie pakiet na dane nie interere
Mi telefon do prowadzenia rozmów i czsem wysłanie esów potrzebny. Jak do tego ma odtwarzacz MP3 i aparat to już jestem szczęsliwa.
Się okaże jak sobie poradzą z tymi pakietami. A może zaproponują jakąś nową formę (tylko nie wiem jak można pakiet udoskonalić)

Się okaże jak sobie poradzą z tymi pakietami. A może zaproponują jakąś nową formę (tylko nie wiem jak można pakiet udoskonalić)
-
- Stały użytkownik forum
A mi wprost przeciwnie
Pakiety są potrzebne i na pewno będą ... co mnie cieszy
A zamiast rozmów głosowych wole video 

-
- Użytkownik forum
Videorozmowy to rzeczytwiscie fajna sprawa-lepiej jest przeciez widziec osobe z ktora rozmawiasz,a nie mowic i patrzec sie w sciane:)No,a ze sa w jednakowej cenie,wiec mysle,ze beda coraz bardziej popularne.
-
- Początkujący użytkownik forum
Jezeli ktos rozwaza przejscie do Play ze wzgledu na uslugi 3G to radze sie wstrzymac do czasu az sie rozbuduje siec ..
To taka dobra rada od jeszcze testera a za kilka dni w dalszym ciagu abonenta jednej z 3 wiekszych sieci![:]](./images/smilies/splash.gif)
To taka dobra rada od jeszcze testera a za kilka dni w dalszym ciagu abonenta jednej z 3 wiekszych sieci
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Pozdrawiam, Pawe?
-
- Użytkownik forum
Moze i trzeba im dac troche czasu,bo przeciez dopiero zaczynaja,ale ja czytalam wczoraj,ze ustawili nadajnik 3G w Poznaniu,wiec widac,ze caly czas buduja siec.
- lookass
- Użytkownik forum
Ciekawe co sie stanie z telefonami uzywanimi przez testerow, na wystawe?
-
- Użytkownik forum
Czemu nie na wystawę. Jeśli sa w dobrym stanie to się nadają.
Ale można też dać je pracownikom salonów jako służbowe - tylko nie wiem czy to dobre rozwiązanie.
Ale można też dać je pracownikom salonów jako służbowe - tylko nie wiem czy to dobre rozwiązanie.
-
- Stały użytkownik forum
To jest dobry pomysł...20000 pracowników Playa
) dostanie komórki
))

- de_stroy
- Stały użytkownik forum
hahaha - jedyna sieć, która nie będzie miała problemów z telefonami zastępczymi 

Komu w drogę, temu notebook...
-
- Stały użytkownik forum
Może i tak
ale to jest dobry pomysł
bez kitu
Ale nie wydaje mi się by duuużo zwrotów było...może z 10% to maks poprostu...a jak was interesuje to znalazłem coś takiego : http://telepolis.pl/artykuly.php?id=196

-
- Użytkownik forum
Mi tez sie wydaje,ze wielu zwrotow nie bedzie.Testerzy raczej zostana-zreszta jak przegladalam blogi na playmobile,to wiekszosc pisala,ze zostaje.
-
- Stały użytkownik forum
wcale się nie dziwie....przecież w sumie niezłe telefony , promocja dla byłych testerów ,ergo ,opłaca się 

-
- Użytkownik forum
Telefony,ktore mieli do testow za 1 zl,no i 1000 minut do wykorzystania-to sporo.Ja bym chyba nie wygadala tyle:)
-
Cześć.
Kilkanaście dni temu kupiłem startera PLAY'a, głównie skuszony niską stawką za minutę rozmowy, no i cenę mms'a w cenie sms'a.
Muszę powiedzieć że trochę się rozczarowałem.
Po pierwsze to brak roamingu, a akurat jest mi to potrzebne ze względu na częste wypady za granice.
Po drugie kłopoty z wysyłaniem mms'ów, a mianowicie niemożność wysyłania do sieci ERA, i tylko tej sieci, konsultantka potwierdziła istnienie tego problemu, jako że wiele zgłoszeń jest odbieranych w tej sprawie, i na razie brak rozwiązania, ponieważ wina leży po stronie konkurencyjnego operatora (czyżby celowy zabieg ERY?).
Obydwu informacji zaczerpnąłem z telefonicznego biura obsługi klienta, dostępnego pod numerem *500.
Kilkanaście dni temu kupiłem startera PLAY'a, głównie skuszony niską stawką za minutę rozmowy, no i cenę mms'a w cenie sms'a.
Po pierwsze to brak roamingu, a akurat jest mi to potrzebne ze względu na częste wypady za granice.
Po drugie kłopoty z wysyłaniem mms'ów, a mianowicie niemożność wysyłania do sieci ERA, i tylko tej sieci, konsultantka potwierdziła istnienie tego problemu, jako że wiele zgłoszeń jest odbieranych w tej sprawie, i na razie brak rozwiązania, ponieważ wina leży po stronie konkurencyjnego operatora (czyżby celowy zabieg ERY?).
Obydwu informacji zaczerpnąłem z telefonicznego biura obsługi klienta, dostępnego pod numerem *500.
-
- Użytkownik forum
z tym brakiem roamingu to chyba przesada. Jest, tylko nie w tyu krajach w ilu mają go starzy operatorzy. W końcu Pay jest młoda siecią i nie ma tylu umów co pozostali. Rzuć temat typu "play za granicą" to ludzie ci powiedzą, gdzie jest roaming, a gdzie jest z nim problem.
Jak jest z MMSai do ery nie mam pojęcia, nie wysyłałam. Za to do orange działa bez zarzutu.
Jak jest z MMSai do ery nie mam pojęcia, nie wysyłałam. Za to do orange działa bez zarzutu.
-
- Stały użytkownik forum
Moim zdaniem smsy to raczej wina nadajników Plusa...hubert pisze:Cześć.
Cytat przycięty przez moderatora. Panie i Panowie, tniemy zbędne cytaty.
Moderator (BliSki)
-
Jestem teraz w Holandii i roamingu niestety nie ma, i nie pomaga wybieranie manualnie różnych sieci.
-
- Stały użytkownik forum
Ja byłem na słowacji...i np. tam się włączył orange słowacki z którego nie dało się dzwonić ... ale jak zmieniłem na inną to zadziałało...Musisz spis opów sobie zobaczyć...
- yagi
- Stary wyga bezprzewodowy
Odnosnie Holandii to masz karte czy abo?
W NL roaming jest w sieciach KPN i T-Mobile ale tylko w abonamencie...
W NL roaming jest w sieciach KPN i T-Mobile ale tylko w abonamencie...
-
Mam Play'a na kartę, i tak jak wcześniej napisałem nie jest możliwe korzystanie z roamingu w tej opcji w Holandii, ale również w Niemczech, nic nie daje manualne wybieranie wyszukanych operatorów.
Generalnie jest to przestroga dla posiadaczy tej usługi, a udających się za granice.
A ja już jestem w Polsce, na szczęście tutaj działa
Generalnie jest to przestroga dla posiadaczy tej usługi, a udających się za granice.
A ja już jestem w Polsce, na szczęście tutaj działa

-
- Stały użytkownik forum
Na karcie chyba jeszcze roamingu nie ma...ale czytałem że i to mają wprowadzić... Przydało by się tak jak u innych...