Porównanie routerów bezprzewodowych

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Porównanie routerów bezprzewodowych

Post autor: zDaleKi »

Gdyby kogoś zainteresowało, to ciekawe porównanie routerów WiFi jest w PCFormat 6/2007.
Są tam m.in. Asus WL-600G i LinkSys WAG200G.

Ciekawi mnie Wasza opinia na temat wyników. Mi trochę rzeczy się tam nie zgadza, ale może ktoś z Was czytał ten artykuł i coś ciekawego zauważył?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
tomalla
Użytkownik forum

Re: Porównanie routerów bezprzewodowych

Post autor: tomalla »

ja za twoja propozycja kupilem Linksysa WRT54GL - wrzucilem tomato.. i za zadne skarby nie chce innego!!
Poprostu rewelka... dodatkowo zwiekszylem moc na te smieszne antenki... i 300m od domu jest jeszcze net!!!!
zDaleKi

tomalla pisze:ja za twoja propozycja kupilem Linksysa WRT54GL - wrzucilem tomato.. i za zadne skarby nie chce innego!!
Cieszy mnie to bardzo :)
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
tomalla
Użytkownik forum

Post autor: tomalla »

swoja droga alternatywne oprogramowanie tomato daje dostep na tym routerze do funkcji ktore maja routery za kilka tysiecy zlotych :)
zDaleKi

Bo w tym jest właśnie siła alternatywnego oprogramowania. :)
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
ODPOWIEDZ