[problem] Orange Freedom pro
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
[problem] Orange Freedom pro
Witam wszystkich. Mam taki problem; kupiłem OFP na próbę i po tygodniu zrezygnowałem , wysłałam go do firmy trade-group -skąd go otrzymałem. Podpisałam rezygnację i po trzech tygodniach dostałem fakturę do zapłaty . W trade nie odbierają tel. Może ktoś miał taki problem? Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 2011-11-09, 20:53 przez niebiz, łącznie zmieniany 1 raz.
niebiz
-
- Stały użytkownik forum
Re: [problem] Orange Freedom pro
Miałem tak samo w Cyfrowym Polsacie. Wziałem na próbę i zrezygnowałem po paru dniach a po jakimś czasie przyszła mi faktura do zapłaty. nie wiele ale jednak. A niby nie ponosi się kosztów rezygnacji.
- wojteks
- *** Administrator ***
Za przetransferowane dane trzeba zapłacić, tego za darmo nie ma.Drawiec23 pisze: A niby nie ponosi się kosztów rezygnacji.
Nie pomagam na PW!
-
Tak za transfer ale nie abonament za 2 miechy i tel. nie odbierają. Dziś przesłałem kopię do orange i zobaczę co Oni na to.
niebiz
- wojteks
- *** Administrator ***
Zauważ że moja odpowiedź była do innego posta.niebiz pisze:Tak za transfer ale nie abonament za 2 miechy
A co Regulamin na to, może trzeba odesłać gdzie indziej albo oddać w salonie?niebiz pisze:wysłałam go do firmy trade-group -skąd go otrzymałem
Nie pomagam na PW!
-
W regulaminie pisze żeby odesłać do nadawcy, i tak zrobiłem, ale oni nie zgłosili do orange Mojej rezygnacji i nie ma z Nimi żadnego kontaktu.
niebiz
-
niebiz mógłbyś opisać jak zakończyła się twoja historia z orange? Mam ten sam problem.
-
Witam. Długo nie zaglądałem na forum . Moja sprawa zakończyła się tak że Orange rozwiązała tą umowę na podstawie kopii potwierdzenia odesłania modemu.Od trade nie otrzymałem zwrotu pieniędzy -oszuści.
niebiz