Huawei E353s-2

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
siuder
Początkujący użytkownik forum

Huawei E353s-2

Post autor: siuder »

hej. zakupilem PLAY Online w abonamencie z modemem Huawei E353s-2 i po automatycznym zainstalowaniu managera Play z dysku twardego mojego komputera dochodza regularne zgrzyty tak co ok.3sek. sam internet smiga prawidlowo. przeinstalowalem system XP ale nie przynioslo to zadnego skutku.wczesniej probowalem zabawy z Top_netinfo ale nie moglem uruchomic polaczenia.na liscie dostepnych modemow nie bylo mojego.co myslicie na ten temat?
2Tom

Re: Huawei E353s-2

Post autor: 2Tom »

Jesteś pewien że te zgrzyty dochodzą z dysku twardego a nie ze stacji dyskietek ?. Pytam dlatego bo spotkałem się ostatnio z podobnym problemem E173u-2 , w którym po wgraniu do modemu nowego dashbordu 21.005.11.05.264 zamieszczonego przez Playa na swojej stronie www stacja dyskietek ciągle się włącza . Z tego co wyczytałem modemy ze starszym oprogramowaniem Playa nie miały tego problemu a te z nowym tak właśnie się zachowują pod win XP .
siuder

Re: Huawei E353s-2

Post autor: siuder »

dziekuje za pomoc. miales kolego racje to stacja dyskietek tak rozrabiala. po odpieciu zasilania nastala cisza :)
ODPOWIEDZ