PLAY Online, wykorzystany transfer bez darmowych nocy

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mesjasz19
Użytkownik forum

PLAY Online, wykorzystany transfer bez darmowych nocy

Post autor: mesjasz19 »

Tak jak w temacie, jak mam sprawdzić ile faktycznie danych wykorzystałem w ramach abonamentu bez darmowych nocy. Na stronie play24 mam wszystko razem. Da się to jakoś sprawdzić żeby nie przeglądać tej całej listy z każdą sesją ?
Ostatnio zmieniony 2012-03-04, 19:45 przez mesjasz19, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Re: PLAY Online, wykorzystany transfer bez darmowych nocy

Post autor: Sundance_kid »

mesjasz19 <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=6047" target="_blank">»NetMetery«</a>
darekka
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: darekka »

A ja polece program NetWorx, jest po polsku, można dowolnie ustawić okres rozliczeniowy, godziny wliczane w dostępny transfer i darmowe godziny. Dodatkowo pozwala na generowanie czytelnych wykresów z zużycia transferu itp. Sam go używam w iPlusie z Iplusopobieraczem od 0:00 do 9:00 i dokładność na 18GB dostępnego transferu w szczycie zlicza z dokładnością do 100MB.
darekka
Piotrex44
Stały użytkownik forum

Post autor: Piotrex44 »

mesjasz19 pisze:Tak jak w temacie, jak mam sprawdzić ile faktycznie danych wykorzystałem w ramach abonamentu bez darmowych nocy. Na stronie play24 mam wszystko razem. Da się to jakoś sprawdzić żeby nie przeglądać tej całej listy z każdą sesją ?
Przecież po zalogowaniu na PLAY24 na stronie początkowej masz podane ile pozostało jeszcze transferu...
Awatar użytkownika
mesjasz19
Użytkownik forum

Post autor: mesjasz19 »

Masz rację ale jest ciągle zaokrąglane do 100Mb, nigdy nie ma dokładnie. W dodatku raz na 24/h jest aktualizacja...
ODPOWIEDZ