Orange freedom pro nowe usługi?

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Ambee
Początkujący użytkownik forum

Orange freedom pro nowe usługi?

Post autor: Ambee »

Witam, parę dni temu zadzwonili do mnie z owej firmy że mają nową ofertę.
Mianowicie rozmowa nie była zbyt długo bowiem nie miałem wtedy czasu żeby dowiedzieć się więcej, proponowano mi internet z limitem transferowym 3/10 gb
przy opłacie 49/69 zł, oraz nową technologie która ponoć weszła na rynek w tym miesiącu i daje możliwość prędkość pobierania danych do 6mb. Z tego co dziś przeglądałem oferty na ich stronie, mogę wywnioskować że to jest "ofp" lecz dość bardzo nie pasuję do opisu który mi Pan przedstawił, bowiem w tej ofercie jest prędkość pobierania danych tylko do 1 mb oraz darmowe nocki od 23 do 6 (przez telefon mówił ze od 20 do 6). Także jak już wspomniałem niby ta oferta weszła na początku marca i niby wykorzystują przy tym jakieś łącza(czy tam satelity) na których także pracuje wojsko polskie (lol), dlatego ma to być tak szybkie łącze. Jednak na stronie orange nic takiego nie widzę tudzież moje pytanie jest, czy coś takiego naprawdę istnieje czy to tylko takie naciąganie, powiedziałem żeby jeszcze w pon. zadzwonili to dam odpowiedź, ale najpierw chciałbym się dowiedzieć czy ktoś coś takiego ma i jak tak jak to śmiga.
Jadranko
Użytkownik forum

Re: Orange freedom pro nowe usługi?

Post autor: Jadranko »

Ja też mam OFP i o żadnej nowej technologii nie wiem. Chyba że LTE, ale to nie w OFP. :p
lukion
Użytkownik forum

Re: Orange freedom pro nowe usługi?

Post autor: lukion »

Być może chodzi o technologie CDMA Ev-DO Rev. B.Przy nastepnej rozmowie zapytaj o modem.
ODPOWIEDZ