witam. Jaki net wybrać?
Moderatorzy: marcin, Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
witam. Jaki net wybrać?
witam. mam obecnie radiówkę, neostrada do mnie nie siegnię.. czy jest cos opłacalnego z internetu satelitarnego do stacjonarnego użytku?? np. net o wysokim transferze, i podzielić sygnał na trzy kompy... jak by to wygladało? oplacalne?
- Maciek
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: witam. Jaki net wybrać?
Ostatnio w necie natknąłem się na stronę jakiejś firmy oferującej internet satelitarny (nie pamiętam adresu) ale z tego co wiem to trzeba zapłacić kosmiczne pieniądze za cały osprzęt i miesięczny abonament. Mało osób prywatnych korzysta z internetu satelitarnego z czego można wyciągnąć wniosek że nie jest to tanie
Nie wiem czy opłacałoby się brać to na 3 osoby no chyba że masz furmankę złota

Dawno mnie tutaj nie było 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Miałeś chyba na myśli internet satelitarny ale także kanał zwrotny przez satelitę. Z kanałem zwrotnym przez np. komórkę czy łącze radiowe abonament jest w zasięgu szarego człowieka. Przykłady i ceny są u nas na forum.tujboo pisze:...ale z tego co wiem to trzeba zapłacić kosmiczne pieniądze za cały osprzęt i miesięczny abonament.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Dwa razy temat odkopano KLIK mimo tego, że ma ponad 1,5 roku...
Zatem zamykam aby nie kusić następnych archeologów.
Zatem zamykam aby nie kusić następnych archeologów.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)