Jeżeli piszę w złym dziale to proszę o przeniesienie możliwe że piszę w ogólę na złym forum i powinienem się pytać na forum prawnym. Więc dokonałem wpłaty w banku na prawidłowy nr rachunku (o to się nie martwię) lecz w tytule wpłaty powinno się znajdować "DEPOZYT BDI imię nazwisko PSL" z kolei ja mam "BDI imię nazwisko PSL" czy automat wpłaty nie za akceptuje? jeżeli nie to czy mogę ubiegać się o zwrot pieniędzy czy jest w ogóle sens. Tak właściwie to przepadnie i druga wpłata która miała pokryć koszt przesyłki czyli 7zł+2,50 za wpłatę czyli i 20 zł za kartę plus 2,50 za wpłate czyli 32 zł i ganianie po kafejkach by wydrukować skany dowodu i formularz + wysłanie tego poleconym około 40 zł właściwie cały problem no ale nie posiadam jeszcze dochodów i dobre by było chociaż te 20 zł
[ Komentarz dodany przez: Jo_gurt: 2012-04-05, 18:47 ]
Przenoszę.
Aero2 Błąd w wpłacie? przepadło 22,50 zł?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Aero2 Błąd w wpłacie? przepadło 22,50 zł?
Ostatnio zmieniony 2012-04-05, 17:48 przez Morgon93, łącznie zmieniany 1 raz.
- witoj
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Aero2 Błąd w wpłacie? przepadło 22,50 zł?
Ja ma inaczej napisane ..depozyt za karte sim BDI i pesel i dziś dostałem kartę , więc bądź dobrej myśli chyba to automat tego nie czyta 

-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Napisz maila do Aero2. Tak ciężko coś powiedzieć.
-
- Mistrz bezprzewodowy
czasem najprostsze rozwiązania są nie dostrzegalneja.michal pisze:Napisz maila do Aero2

a tak na marginesie, to konto zostało stworzone wyłacznie do obsługi depozytów, wystarczy, że jest imię, nazwisko i Pesel
brak słowa "depozyt" niczemu tu nie przeszkadza, czekaj na kartę

- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Patrząc na tempo rozpatrywania wniosków, to żaden automat tam nie pracuje. Wcześniej było kilka przypadków kiedy ktoś chyba nie podał peselu, czy popełnił inny błąd, to dostawał zwrot na konto.Morgon93 pisze:czy automat wpłaty nie za akceptuje? jeżeli nie to czy mogę ubiegać się o zwrot pieniędzy czy jest w ogóle sens.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!