limit transferu

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
domino1596
Początkujący użytkownik forum

limit transferu

Post autor: domino1596 »

Witajcie mam mobilni internet w Orange, ostatnio chciałem zwiększyć limit transferu i znalazłem na oficjalnej stronie Orange taką informację:

"(...) W momencie przekroczenia miesięcznej wartości danych otrzymasz SMS-a informującego, że przekroczyłeś swój limit danych. Jeśli chcesz nadal korzystać z internetu z niezmienioną prędkością w odpowiedzi na SMS o przekroczeniu limitu danych wyślij SMS o treści TAK a ograniczenie prędkości transmisji zostanie zdjęte."

I mam pytania: czy to coś kosztuje?, przez jaki czas to działa? Czy ktoś z was z tego korzystał?
Daje jeszcze link do stronki:

http://www.orange.pl/portal/kid,4000377 ... tid=116234

Z góry dzięki za pomoc :brawa: :brawa: :zdrowko:
Awatar użytkownika
compile
Specjalista bezprzewodowy-junior

Re: limit transferu

Post autor: compile »

Przy włączonej usłudze Cała Naprzód ograniczenie prędkości nie jest zakładane. Jednak po wykorzystaniu limitu miesięcznego przesyłane dane są płatne 0,05 zł za 1 MB.
Awatar użytkownika
domino1596
Początkujący użytkownik forum

Post autor: domino1596 »

compile pisze:Przy włączonej usłudze Cała Naprzód ograniczenie prędkości nie jest zakładane. Jednak po wykorzystaniu limitu miesięcznego przesyłane dane są płatne 0,05 zł za 1 MB.
no tak ale cała na przód to jedna z 3 opcji jest jeszcze normalne dokupywanie transferu, oraz opcja o którą mi chodzi, myślę że w tym moim (pw) przypadku prędkość odblokowywana jest jednorazowo do momentu rozłączenia.
jaco97
Stały użytkownik forum

Post autor: jaco97 »

Raczej poleciłbym Ci napisać do BOKa, bo oni Ci najlepiej powiedzą ;)
Huawei E398, E586, Nokia CS-15 / Samsung Galaxy S Advance
Dovado Tiny + TP-LINK TL-WR1043ND + E398 + 2x ATP-14( -51dBi na LTE ) = Moja sieć domowa :D
ODPOWIEDZ