Witam, posiadam internet Blueconnect i modem USB i router WIFI D-Link DI-524 i chciałbym zrobić sieć wifi ale nie wiem czy jest to w ogóle możliwe z modemem USB jeśli tak to czy ktoś by mógł pomóc?
Z góry dzięki
Modem USB a sieć wifi
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Modem USB a sieć wifi
Modem podłączasz do komputera, robisz <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7194" target="_blank">»ICS«</a> z modemu na kartę kablową, podłączasz kablem posiadany router i po odpowiedniej konfiguracji masz internet po WiFi.ZerOFXP pisze: jeśli tak
Nie pomagam na PW!
-
Problem rozwiązany w najbardziej banalny sposób
Połączenia sieciowe> prawy przycisk na połączenie >właściwości> zaawansowane> zaznaczyć Zezwalaj innym użytkownikom sieci na łączenie się poprzez połączenie internetowe tego komputera następnie OK i najlepiej reset zrobić
nic więcej
Połączenia sieciowe> prawy przycisk na połączenie >właściwości> zaawansowane> zaznaczyć Zezwalaj innym użytkownikom sieci na łączenie się poprzez połączenie internetowe tego komputera następnie OK i najlepiej reset zrobić

- wojteks
- *** Administrator ***
To jest właśnie <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7194" target="_blank">»ICS«</a>ZerOFXP pisze:Problem rozwiązany w najbardziej banalny sposób
Nie pomagam na PW!
-
Teraz już wiem
tylko że na innych forach dostawałem odpowiedzi że nie można czegoś takiego zrobić albo bardziej drastyczne że musze kupić modem wifi z wejściem na karte sim bo inaczej się nie da....
Dzięki na pomoc

Dzięki na pomoc