Simlock z modemu PCMCIA
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Simlock z modemu PCMCIA
Zakupilem modem z drugiej reki jednak ma simlocka na Ere chce go uzywac w Iplusie (najtanszy). Zna ktos sposob, lub soft aby sie pozbyc tego ograniczenia.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Simlock z modemu PCMCIA
Wystarczy poszukać trochę na forum a nie od razu nowy wątek zakładać.
-
Szukalem i nie znalazlem AKTUALNEGO lekarstwa wiec...
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Nie da się .bartelus pisze:Szukalem i nie znalazlem AKTUALNEGO lekarstwa wiec...

-
Skoro nic nie znalazłeś, to chyba oczywistym jest, że się nie da. Gdyby była taka możliwość, z pewnością coś na forum byś znalazł.bartelus pisze:Szukalem i nie znalazlem AKTUALNEGO lekarstwa wiec...
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
...Jeden sprzedać - kupić drugi...
-
To też zawsze jakieś rozwiązaniemar_kow pisze:...Jeden sprzedać - kupić drugi...

-
Dzieki juz znzalazlem - i sorki
-
- Użytkownik forum
witam, mam troche podobny problem, poczytalem forum i w sumie dalej mam pytanie 
mianowicie ... mam OPTION GT GT MAX w Blueconnect i musze wyjechac na ponad miesiac do Grecji... kombinuje jak zrobic zeby kupic tam karte sim na transmijse danych (kilka mega) i korzystac z internetu... czy jest to mozliwe na mojej obecnej karcie PCMCIA ?! czy jest tam jednak sim ktory uniemozliwia korzystanie z karty greckiej ?
jezeli tak to czy jedynym rozwiazaniem jest zakup karty pcmcia i sprzedaz jej po powrocie ?!
bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam.
maciek s.

mianowicie ... mam OPTION GT GT MAX w Blueconnect i musze wyjechac na ponad miesiac do Grecji... kombinuje jak zrobic zeby kupic tam karte sim na transmijse danych (kilka mega) i korzystac z internetu... czy jest to mozliwe na mojej obecnej karcie PCMCIA ?! czy jest tam jednak sim ktory uniemozliwia korzystanie z karty greckiej ?
jezeli tak to czy jedynym rozwiazaniem jest zakup karty pcmcia i sprzedaz jej po powrocie ?!
bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam.
maciek s.
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Wsadź kartę sim innego polskiego operatora i zobacz czy masz simlocka.macieksobczak pisze:czy jest tam jednak sim ktory uniemozliwia korzystanie z karty greckiej
Jak masz to korzystanie z Greckiej karty będzie niemożliwe, może po prostu kup telefon bez simlocka, a może taki masz i za pomocą niego możesz się łączyć.
-
- Użytkownik forum
telefon mam bez sima ale nie mam umts ;( mam 9300i wiec max co wyciagne to edge,
ok, musze sprawdzic co i jak ale mam zainstalowane oprogramowanie ERY poniewaz nie oge sciagnac oryginalnego bo jest napisane ze jak przynalezy do siecie to trzeba sie z operatorem kontaktowac wiec czy sam program do laczenia sie nie bedzie problemem ????
ok, musze sprawdzic co i jak ale mam zainstalowane oprogramowanie ERY poniewaz nie oge sciagnac oryginalnego bo jest napisane ze jak przynalezy do siecie to trzeba sie z operatorem kontaktowac wiec czy sam program do laczenia sie nie bedzie problemem ????
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Nie będzie, zrobisz sobie Dial-Up, albo skorzystasz np. z programu @pogara.macieksobczak pisze:czy sam program do laczenia sie nie bedzie problemem ????