jaka oferte wybrac na przedluzenie umowy iplus

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
dzikman122
Początkujący użytkownik forum

jaka oferte wybrac na przedluzenie umowy iplus

Post autor: dzikman122 »

Witam wszystkich:) Jestem Tutaj nowy i mam pierwsze pytanie:) Dzwonili do mnie dzisiaj z Plusa w Sprawie przedluzenia umowy(juz czwarta umowa za mna), mieli dla mnie dwie oferty:

1. To oferta z modemem LTE(cena powyzej 100 zlotych nie pamietam dokladnie) abo 60 zeta w tym 9 gb w dzien i 50 w nocy umowa na 24 miesiace,

2 to oferta bez modemu i niczym wiecej sie nie rozni tylko ze jest na rok:)

nie satysfakcjonuja mnie te oferty i przyszedlem do was sie poradzic co zrobic zeby wyciagnac wiecej gdyz w tej umowie co trwa teraz mam 10 gb . Dzieki i pozdro:)

PS. A jesli mozna wiedziec to ile wy wyciagneliscie od nic po przedluzeniu umowy:)
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Re: jaka oferte wybrac na przedluzenie umowy iplus

Post autor: Sundance_kid »

dzikman122 http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=203271#203271 tylko radzę czytać od ostatnich postów.
Ufo atakuje
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Ufo atakuje »

dzikman122 pisze:Witam wszystkich:) Jestem Tutaj nowy i mam pierwsze pytanie:) Dzwonili do mnie dzisiaj z Plusa w Sprawie przedluzenia umowy(juz czwarta umowa za mna), mieli dla mnie dwie oferty:

1. To oferta z modemem LTE(cena powyzej 100 zlotych nie pamietam dokladnie) abo 60 zeta w tym 9 gb w dzien i 50 w nocy umowa na 24 miesiace,

2 to oferta bez modemu i niczym wiecej sie nie rozni tylko ze jest na rok:)

nie satysfakcjonuja mnie te oferty i przyszedlem do was sie poradzic co zrobic zeby wyciagnac wiecej gdyz w tej umowie co trwa teraz mam 10 gb . Dzieki i pozdro:)

PS. A jesli mozna wiedziec to ile wy wyciagneliscie od nic po przedluzeniu umowy:)
Zaporowe warunki jak dla starego klienta. Wyślij im wypowiedzenie, to od razu zaczną inaczej gadać. Te warunki są bezczelne. Mam wrażenie, że dopiero jak mają nóż na gardle, to takie sprawy trafiają do innych, mądrzejszych konsultantów i to jest inna rozmowa. No i załatw sobie darmowe Aero2 przede wszystkim :)
szwed11
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: szwed11 »

Kolego dzikman122 wyślij wypowiedzenie. Później napisz nam co zaproponowali z i bez modemu bo sami nie wiemy co obecnie można wynegocjować. Mi w okolicach września będzie kończyła się umowa. Według mnie oferta bynajmniej od kwietnia znacznie się pogorszyła więc jestem osobiście sceptycznie nastawiony do przedłużenia umowy:

Był iPlusopobieracz od północy do 9 rano bądź do południa "bez limitu" pod warunkiem nie przekroczenia podstawowego limitu.
Jest limit 50 GB od północy do 8 rano.

Było: po wykorzystaniu limitu w abonamencie zakładany był "lejek". Możliwość dokupienia limitu "iPlus ekstra" po którym przywrócona była szybkość internetu i działał iPlusobopieracz.
Jest: limit wydatków po przekroczeniu którego Internet odcinają.
Wasserman
### BAN ###

Post autor: Wasserman »

Racja,warunki faktycznie nie są korzystne jak na stałego klienta i myślę,ze warto dalej z nimi negocjować. czytając to mam wrażenie,że jest gorzej niż było,a cała oferta zbudowana jest na bazie internetu LTE,do którego i tak większość z nas nie ma dostępu.
ODPOWIEDZ