Tablet w T-Mobile.

Dyskusje na temat wyboru sprzętu. Jaki modem, telefon do GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA, jaką przejściówkę, kabel do telefonu... itp. mam wybrać?

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
pasza_sadyka
Specjalista bezprzewodowy-junior

Tablet w T-Mobile.

Post autor: pasza_sadyka »

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem tabletu w tmobile, niestety ten który najbardziej by mi odpowiadał czyli galaxy tab 7.0 już jest niedostępny, są jeszcze jakieś zapasy 10.1 ale wydaje mi się on nieco za duży. I tu pytanie - może na forum udziela się ktoś dobrze poinformowany czy "różowi" w najbliższym czasie planują rozszerzyć ofertę w związku z pierwszymi urodzinami tmobile w Polsce które przypadają bodaj na początku czerwca? Jeśli nie o nowe modele tabletów /w bok'u słyszałem że 10.1 jest na wyczerpaniu praktycznie/ to o większe pakiety danych? W plusie jest już 8.9 ale to chyba ze względu na LTE i powiem szczerze ten byłby idealny, niestety w moim przypadku w grę wchodzi jedynie tmobile. I druga sprawa - czy ktoś miał styczność z tabem 10.1? Czytałem różne opinie /część niepochlebnych/ o niedopracowaniu samsungowej nakładki która czasem przymula honeycomba. I czy moje wrażenie że jest on duży to tylko subiektywne odczucie człowieka który nie miał go dłużej w ręce?

Pozdrawiam, Marcin.
ODPOWIEDZ