NewWalk, do tablicykomanch pisze:Dzisiaj 15-ty, czy coś więcej wiadomo na temat promocji w Orange?

Moderator: Moderatorzy
NewWalk, do tablicykomanch pisze:Dzisiaj 15-ty, czy coś więcej wiadomo na temat promocji w Orange?
NewWalk pisze:Dostałem info, że laptop ma być w wybranych salonach
Może mój został ominięty
7500 zł to nie jest cena laptopa, tylko laptopa+usługi. Uwzględniłeś to? Bo z tego co widzę większość patrzy tylko na laptop, a usługę internetu <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> jakimś cudem pomija przy obliczeniach.mar_kow pisze:...Po przeliczeniu laptopa z netem w Erze wyszło mi ok. 7.500 zł - tyle wyniosło podsumowanie trzyletniego abonamentu... To co najmniej 2 razy za dużo niż normalna cena laptopa...
no właśnie wprowadza, HP z Vistą na 2 lata umowa. czy wie ktoś coś więcej o tym?ciekawe czy się opłaca i jak to miesięcznie wygląda z płatnościami.Pawełłł pisze:Mógłby Plus też wprowadzić taką promocję na laptopy, oczywiście za jakiś czas, żeby mi się umowa zdążyła skończyć to wtedy bym sobie z chęcią przedłużył w Plusie (umowę):D
Zajrzyj TUTAJ Jaki jest ten poziom tego internetu poczytaj u nas na forum.hanek pisze:nie chce zakładać nowego wątku bo to w sumie podobny temat wiec pytam tutaj: wiecie cos o tej ofercie orange z laptopem na raty? opłaca się to brać ? internet u nich jest na jakims mozliwym poziomie?
Zgodze sie. Ja nie planowalem grac na notku a teraz laduje w najlepszeJaco pisze:Na przeglądanie stron i pocztę powinno ci w zupełności wystarczyć.Ale pamiętaj że apetyt rośnie w miarę jedzenia.