Witam wszystkich. Posiadam wyżej wymieniony modem. Problem polega na tym że nie mogę połączyć się w programie Play online. Jest zasięg, klikam połącz,chwilę się łączy i wyskakuje zakończono połączenie i tyle. Próbowałem na XP i 7 i ten sam problem. Próbowałem też przez program na waszej stronie i nic. Modem nie jest mój. Rodzina dostała na dwa miesiące. Jest jakaś różnica czy wezmę na abonament czy na kartę przy instalacji? Modem wcześnie działał na innym laptopie.
Pozdrawiam i proszę o pomoc.
Problem z połączeniem się(Huawei E173)
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Problem z połączeniem się(Huawei E173)
Czy ustawienia połączenia są poprawne dla twojego operatora (APN, login, hasło)?
-
tak są poprawne. apn internet, a loginu i hasła chyba się nie wpisuje. Mam ustawiony tryb nsid jeśli dobrze pamiętam. jak go ustawie w tryb modemu to wyskakuje błąd 628 czyli chodzi coś tam o usb. podobno raz zadziałał na krótką chwilę ale nie wiem jak to się stało.
Pozdrawiam Miłosz.
Pozdrawiam Miłosz.
- wojteks
- *** Administrator ***
Poszukaj najnowszych sterowników Huawei, zainstaluj je ręcznie i sprawdź wtedy.MiloszMiki pisze:podobno raz zadziałał na krótką chwilę
Nie pomagam na PW!
-
Spróbowałem i to nic nie daje. Walczę już z tym parę dni i nic. Modem normalnie wykrywa. Palą się też te światełka tylko połączyć si nie chce. Na Google wtedy tylko się wczytało