obecnie bez anteny mam prędkość 5mbs jedną kreskę zasięgu i -85dbm w polsatowskim programie(modem to Huawei E398) i tu moje pytanie która z tych anten będzie lepsza
1
2
pierwsza pracuje w jednym pasmie ale za to druga mocniejsza i podwójna niby dedykowana do lte. chyba ze zaproponujecie coś lepszego do 200zl.
do nadajnika mam jakieś 2km po drodze mały lasek i domy, na mapie Polsatu mnie lte nie obejmuje:)
z góry sory za blendy ortograficzne, jestem obcokrajowcem. poprawiłem to co podkreśliło ale i tak pewnie jakieś są:)
jaka najlepsza antena do LTE Polsat
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- pogodabartek
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: jaka najlepsza antena do LTE Polsat
Tylko antena numer 1
Yagi można sobie wsadzić w buty,bo taka ma tu opinię na forum.
Poleciłbym Bestpartnera,bo sam mam i używam i wiem co to za jakość,ale cena jest zabójcza więc wiesz..
Yagi można sobie wsadzić w buty,bo taka ma tu opinię na forum.
Poleciłbym Bestpartnera,bo sam mam i używam i wiem co to za jakość,ale cena jest zabójcza więc wiesz..
-
- Mistrz bezprzewodowy
Raczej pierwsza, gdyż na temat drugiej trudno cokolwiek powiedzieć (poza lipnymi złączami N ). Może coś z oferty Bestpartnera (jakość wykonania jednak przebija 1 i 2) ?kocu_38 pisze:i tu moje pytanie która z tych anten będzie lepsza
jareq
-
- Początkujący użytkownik forum
http://www.bestpartner.pl/index.php?kategorie=39 stać mnie tylko na coś takiego, o ile lepszy sygnał uzyskam dzięki takiej antenie w porujnowaniu do anteny numer "1"? za samą jakość wykonania to trochę za droga różnica:)
Ostatnio zmieniony 2012-06-27, 22:24 przez kocu_38, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Tego bez testu porównawczego w realu się nie dowiesz (nie widziałem też żeby ktoś się szarpnął i taki test przeprowadził z informacjami w necie).kocu_38 pisze:o ile lepszy sygnał uzyskam dzięki takiej antenie w porujnowaniu do anteny numer "1"? za samom jakość wykonania to trochę za droga różnica
jareq