Internet radiowy w Rawiczu

Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
adam20
Początkujący użytkownik forum

Internet radiowy w Rawiczu

Post autor: adam20 »

Witam,

Szukam dobrego dostawcy internetu, drogą radiową ale nie koniecznie chcę wiązać się z nim umową.
Kolega z Legnicy polecił mi firmę airmax na ich stronie jest informacja o dostępności w Rawiczu i mają łącza bez umowy http://airmax.pl/klienci_ind/internet/?prepaid.
Czy ktoś może coś o niej powiedzieć ?

pozdrawiam i czekam od info
lubczyk
Stary wyga bezprzewodowy

Re: Internet radiowy w Rawiczu

Post autor: lubczyk »

Airmax jest tragiczny, nie warto się w tą firmę pakować.

Jest pięknie dopóki nie ściągnie się większego pliku, później internet zaczyna stopniowo zamulać aż do momentu gdy strony wczytują się szybkością na poziomie internetu mobilnego po limicie. Są także częste awarie.

I działa on wszędzie tak samo, czy to w Rawiczu, czy to u mnie w Lublińcu czy w innych miastach. Zresztą polecam poczytać opinie na temat tej firmy.
vectra = 300 Mbps
Vodafone + iPhone 7
manfred1981

Airmax OK

Post autor: manfred1981 »

JA mam od airmax internet i nie jest wczale taki tragiczny. Nie mają limitów a transfer jest zadowalający jak za te pieniążki. Mam 12Mb i transfer dobija mi do 10Mb ale zdaje sobie sprawe zeby osiagnąć predkość musze mieć silny sygnał. Teraz widze mają fajne cenki na stronce. Luknijcie naprawde warto www.airmax. pl Wielki plus dla tej firmy
leszczyna

Polecam airmax

Post autor: leszczyna »

Korzystam w Żmigrodzie z neta w airmax od kilku miesięcy, nie zauważyłem tego o czym pisze lubczyk, łącze 48 Mb, aż miło pooglądać cos na youtube, na sciąganie większych plików tez nie narzekam, a porównanie mam do neo - to była tragedia, w ogóle nawet nie myślałem żeby coś ściągnac z sieci. U mnie łącze z aormax działa bardzo dobrze i dlatego polecam
ODPOWIEDZ