Posiadam internet i sticka z lidl mobile. Od pewnego czasu sa takie dni w ktorych nie da sie <font color="#FF00FF"><b>»»korzystać««</b></font> z internetu. On doslownie szaleje co chwile w ipv4 albo jest internet albo za chwile nie ma z nim polaczenia i tak w kolko... co moze byc przyczyna? prawie 5 miesiecy bylo dobrze
Odświeżam.. Nie raz zdarza sie tak,ze ten internet jest ale jest bardzo wolny.. na speedtescie 0,01mb/s.. chociaz pelen zasieg hsdpa czy nawet co najmniej polowa umts. Nadal bywa ze internet sie rozlacza. Co moze byc przyczyna skoro zasieg jest naprawde dobry no i internet dzialal bez zarzutu prawie 6 miesiecy ? pozdrowienia i prosze o jakąkolwiek pomoc !
Ostatnio zmieniony 2012-07-07, 06:42 przez TTS, łącznie zmieniany 1 raz.
Odswieżam.. tylu tu fachowcow a nikt nawet sie nie stara pomoc? Jesli nie w tym dziale to prosze o ktoregos z moderatorow, zeby przeniosl ten temat do dzialu gdzie stacjonuje "KEY". On zawsze mi pomagal...
Ostatnio zmieniony 2012-07-13, 05:36 przez TTS, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jakies info,a mysle ze trop nawet i faktycznie sluszny przestane sie przynajmniej zastanawiac czy czasem cos nie jest z karta sieciowa. dzieki za pomoc.
Nikt nie próbuje pomóc pewnie dlatego, że brakuje podstawowych informacji - co to za sieć komórkowa, jaka lokalizacja, jakie dokładnie są objawy.
A ja odpadłem na "co chwile w ipv4" - jakby IPv6 działało ci poprawnie, albo coś