Dziwne naliczanie transferu - Play Online

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
smrodek11
Specjalista bezprzewodowy-junior

Dziwne naliczanie transferu - Play Online

Post autor: smrodek11 »

Weszłem dzisiaj pierwszy raz do Play24, dodałem swój numer karty na której jest abonament 16GB do swojego starego konta, patrzę w POŁĄCZENIACH a tam wszędzie naliczone: 0 kB, obok pisze "Połączenie bezpłatne". Wykorzystane pokazuje ileś tam naliczone, ale i tak mniej niż ja w tym czasie pobrałem :rotfl:
Licznik pozostałych danych pisze że co 100mb się aktualizuje, a się chyba nie aktualizuje, powinienem mieć mniej niż 7GB w tej chwili a jest 7.2 GB (zawarcie umowy w drugiej połowie miesiąca)
No i teraz czy to ich błąd? Czy to też tak ma być, a limit jest normalnie odprowadzany? W transmisji danych przez telefon często sprawdzałem jak oni to naliczali, i naliczali to poprawnie, było to na karcie z pakietem danych, i zwykle naliczali na swoją korzyść, a tu wszędzie 0 kB pisze :D
Miał ktoś tak?
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Re: Dziwne naliczanie transferu - Play Online

Post autor: Sundance_kid »

smrodek11 ręce opadają. Ile razy było pisane żeby się nie chwalić takimi rzeczami?
ryba825
Mistrz bezprzewodowy

Re: Dziwne naliczanie transferu - Play Online

Post autor: ryba825 »

Sundance_kid, widocznie od przybytku głowa boli. Co za dużo to niezdrowo. I tak dalej...
ODPOWIEDZ