Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.
Witam !
Mam pytanie odnośnie mojego internetu w Plusie. Limit transferu danych to 3 GB + limit nocny 50 GB i pytanie dotyczy tego, jak wykorzystałem limit dzienny czyli te 3 Gb to limit nocny jest dalej aktualny bez żadnych kosztów na naliczanie itp ?
Proszę o szybkie odpowiedzi
Maciek764 pisze:
Pod warunkiem nieprzekroczenia limitu dziennego...
Aha, czyli mam czekać aż odnowi mi się limit.
No to teraz jeżeli kupiłem internet 13 Lipca to znaczy że limit będzie się odnawiał 16 dnia miesiąca ?? bo akurat tak miałem w Play
krystianb pisze:
Ehh aż tak trudno spojrzeć na umowę?
Nic nie ma w umowie na temat którego dnia rozpoczyna się okres rozliczeniowy.
W Play miałem tak że jak kupiło się 7 kwietnia to okres rozliczeniowy rozpoczynał się 10 dnia miesiąca.
A jeszcze takie pytanie.
Czy jak, powiedzmy 13 sierpnia odnowi się limit, to przyślą mi jakąś wiadomość o tym że rozpoczął się nowy okres rozliczeniowy ??
Bo mam teraz tak że jak wykorzystałem limit to za pobranie 1 MB płacę 2 gr przy normalnym transferze więc jak odnowi się limit to nie wiem jak będę wiedział czy odnowił się czy nie, a w Play jak wykorzystałem limit to miałem blokadę do 32kb/s.