Witam.
mam problem z modemem E3131 z play'a. Zakupiony niecały tydzień temu, "odblokowany" żeby działał z Aero2. Wszystko ładnie działało ale postanowiłem zmienić dashboard na ten od Lesiolo (żeby sam wznawiał połączenia). Zrobiłem wcześniej kopie swojego Dashboardu programem Huawei Dashboard Toolbox. no i właśnie... chciałem powrócić do oryginalnego dashboardu. Uruchomiłem aplikacje to robiącą. Wszystko poszło dobrze. Mimo tego jest problem bo nie mogę zainstalować Play Online wiec nie ma sterowników do modemu (usunąłem Mobile Partnera od Lesiolo). Wyskakuje mi błąd (patrz załącznik). Co mogę zrobić żeby to naprawić? z góry dziękuję za pomoc.
Problem z modemem E3131
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Problem z modemem E3131
Nie masz uruchomionego w tle Play Online? Odinstaluj wszystko co związane z modemem z poziomu:foxpl1 pisze:Wyskakuje mi błąd (patrz załącznik). Co mogę zrobić żeby to naprawić?
Panel sterowania -> Programy i Funkcje (chyba tak to się nazywa w Windows7).
I wtedy spróbuj ponownie.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Początkujący użytkownik forum
no wlasnie nic nie mialem zainstalowanego, nawet sterownikow bo wszystko skasowalem jak usuwalem Mobile Partnera. no i wlasnie nie moglem nic zainstalowac bo wyskakiwal ten blad i koniec instalacji. Sprawdzalem to na drugim kompie i to samo. ale i tak juz sobie poradzilem. Plik BackUpu byl jakos zle zrobiony bo jak wgralem inny to modem sie naprawil. najpierw oczywiscie musialem ten znaleziony plik .iso zamontowac w napedzie wirtualnym zeby stery wgrac ale potem juz wszystko poszlo dobrze. mimo wszystko dziekuje za pomoc
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
foxpl1 to dobrze że się udało naprawić. I miło, że napisałeś co było przyczyną.
Pozdrawiam YaHooo