[NEWS] Darmowe hotspoty Cyfrowego Polsatu od 27 sierpnia br.

Nowości... więcej na https://www.opp.today/pl/

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

[NEWS] Darmowe hotspoty Cyfrowego Polsatu od 27 sierpnia br.

Post autor: ja.michal »

Mieszkańcy czterech miast - Rzeszowa, Kielc, Kalisza i Gorzowa Wielkopolskiego - przez najbliższy miesiąc, do 27 sierpnia br., mogą korzystać z hotspotów Cyfrowego Polsatu zlokalizowanych w wybranych kawiarniach, restauracjach, środkach komunikacji miejskiej i centrach handlowych, zyskując bezpłatny dostęp do zasobów Internetu.

- Mieszkańcy, turyści czy osoby przebywające w sprawach biznesowych w danej miejscowości przez najbliższe 4 tygodnie mają możliwość nie tylko skorzystania z bezpłatnego Internetu w miejscach publicznych, ale także osobistego przekonania się, jakie zalety posiada usługa internetowa Cyfrowego Polsatu. Wystarczy, że przyjdą z własnym laptopem, tabletem, smartfonem lub innym urządzeniem przenośnym do specjalnie oznaczonych punktów, połączą się z Internetem przez protokół Wi-Fi, a potem będą swobodnie surfować w sieci - mówi Beata Białkowska, Dyrektor Marketingu w Cyfrowym Polsacie.

Darmowe hotspoty znajdują się w wybranych kawiarniach i restauracjach w danym mieście oraz lokalnych centrach handlowych. Dodatkowo otwarte punkty dostępu do Internetu Cyfrowego Polsatu działają w wybranych środkach transportu publicznego. Na czas trwania akcji odpowiednio oznakowane autobusy miejskie zostały wyposażone w Wi-Fi operatora, dając dostęp do zasobów sieci w trakcie jazdy.
Źródło: CyfrowyPolsat.pl - Komunikaty Prasowe
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Re: [NEWS] Darmowe hotspoty Cyfrowego Polsatu od 27 sierpnia br.

Post autor: krystianb »

W autobusach to pewnie będzie lte, ale w lokalach kto wie, może będzie ja testowanie play, niby stoi lapek testowy w salonie a do niego prowadzi(ła) skrętka do routera adsl.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
ODPOWIEDZ