Witam. Mam mały problem z optionem gtm378. Chce wgrać starszą wersje firmware 2.5.11hd na nowszą wersje 2.5.13hd. W hexeditorze już zmieniłem w superfire.exe wersje na poprawną jaką posiadam, ale przy wgrywaniu firmware wykasuje błąd.
Chce wgrać firmware poprawne które zostało znalezione na stronie optiona po imeiu. Obecnie mam problemu z łącznością hsdpa na tym firmware. Może to coś pomoże.
gerwazy72 pisze:Obecnie mam problemu z łącznością hsdpa na tym firmware. Może to coś pomoże.
Wątpię, żeby to miało związek z firmwarem. Też mam 2.5.13hd i modem źle nie działa, czasem się zawiesi (szybkie miganie diody) ale to nie jednemu optionowi się zdarza, niezależnie od firmware.
Może napisz co się dzieje.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Gdy łączę się za pośrednictwem EDGE wszystko działa poprawnie, ale podczas połączenia HSDPA wyskakuje taki błąd "0x84000011". Obecnie modem łączy się za pośrednictwem globetrotter connet w wersji 3.1.0.1162. Apny poprawne. Firmware 2.5.13hd i tu jest problem, ponieważ ten konkretny modem niby nie wspiera tego oprogramowania.
Problem występuje w każdej sieci