Problem z TP-Link TL-WR1042ND

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
michalek2006
Początkujący użytkownik forum

Problem z TP-Link TL-WR1042ND

Post autor: michalek2006 »

Witam serdecznie forumowiczów mam problem z tym oto ruterem od wczoraj wieczorem jak go kupiłem sa problemy podłącze i jest ok konfiguracja wszystko super wifi działa na komórce i lapku i tak po 4 godzinach czasami moze mniej zaczynaja wszystkie diody mrygac i juz internetu nie ma.Natomiast jeśli go odłącze i poleży troche kilka minut juz jest ok wczesniej miałem TP linka WR340G i niebyło zadnych problemów ale mam teraz łącze 100mb/s wiec chcialem juz cos z portami 1gigabit moze Ktoś miał taki problem pozdrawiam serdecznie.
key
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: Problem z TP-Link TL-WR1042ND

Post autor: key »

Albo sie przegrzewa, albo ma jakies zapychajace sie kolejki. Zacznij od aktualizacji softu.
Nie pomagam na PW.
michalek2006
Początkujący użytkownik forum

Post autor: michalek2006 »

Ruter jak go dotykam jest zimny nie gorący dzisiaj zrobiłem najnowszy soft rano wszystko działało i jak wrociłem do domu tak po dwóch godzinach było ok i potem odpaliłem laptopa w pokoiku i juz sie nie chciał połączyć patrze ruter mrygaja diody.
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Post autor: Jo_gurt »

T pozostaje gwarancja.
ODPOWIEDZ