10GB limitu w blueconnect za 129zł netto
Moderator: Moderatorzy
- regedit
- Specjalista bezprzewodowy-senior
10GB limitu w blueconnect za 129zł netto
za niecałe 160zł brutto można mieć aż 10GB limitu w erze:
http://www.era.pl/pl/biznes/taryfy/blue ... komputerze
Minusem jest, że to oferta na firmę.
Szkoda, że za niecałe 50zł brutto nadal jest limit 0,5GB... ale 10GB na 7,2Mbit to już nie tak źle...
http://www.era.pl/pl/biznes/taryfy/blue ... komputerze
Minusem jest, że to oferta na firmę.
Szkoda, że za niecałe 50zł brutto nadal jest limit 0,5GB... ale 10GB na 7,2Mbit to już nie tak źle...
ZTE MF60 HSPA+ @ T-Mobile
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: 10GB limitu w blueconnect za 129zł netto
A co to jest to AMEO za 3500zł będące w tabelce?
- regedit
Urządzenie PDA - połączenie palmtopa, laptopa, telefonu, GPS i modemu 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Gwóźdź do trumnyhubert pisze:A co to jest to AMEO za 3500zł będące w tabelce?

EDIT_1
urzadzenie MDA HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS/WLAN chyba firmy Ameo
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego... I nic tego nie zmieni.regedit pisze:Urządzenie PDA - połączenie palmtopa, laptopa, telefonu, GPS i modemu
- regedit
Niestety prawda, szkoda, że do wielu ta informacja nie dociera i zamiast kupić sobie porządną lustrzankę i markową mp3 ktoś kupuje telefon za 1zł z aparatem vga i kiepską jakoscią dźwięku mp3, małą pojemnością i jeszcze gorszymi słuchawkami dołączonymi do zestawu których najczęściej nie da się wymienić na coś lepszego bo tel nie ma jacka i później mówi "po co kupujesz iPoda jak ja mam coś lepszego w telefonie i jeszcze mogę zajefajne foty robić"przewaks pisze:Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego... I nic tego nie zmieni.
P.S. heeh 3500zł

- yagi
- Stary wyga bezprzewodowy
Zadna firma Ameo tylko wszystkim dobrze znane HTC...Jaco pisze:Gwóźdź do trumnyhubert pisze:A co to jest to AMEO za 3500zł będące w tabelce?AMEO czytaj AMEN
EDIT_1
urzadzenie MDA HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS/WLAN chyba firmy Ameo
http://www.mobile-review.com/pda/articl ... a-en.shtml
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
...Na pewno zabawka dobra - jeżeli ktoś ma zbędne 3 tys. może sobie na to pozwolić. Kolega ma zamiar sobie taki sprawić - zamieszczę ewentualnie na forum jego osobiste doświadczenia z tym sprzęcikiem... Myślę że go nawet przetestuję, bo o ile go znam to z zabawką nie będzie sobie radził i przyjdzie się poradzić...
-
- Użytkownik forum
Co do lustrzanki to jak najbardziej sie zgadzam. Ale jeżeli chodzi o kompakty to jakość fotek i tak zależy od optyki, bo dla uzytkownika poza nie ma wiekszej roznicy miedzy 3 a 10mpix, bo jeśli ktoś drukuje foty z cyfry to i tak najczesciej 10 x 15cm. Btw, 10mpix fajniej brzmi. Pozatym zabieranie ze sobą, nawigacji, mp3 playera, kompaktowego aparatu cyfrowego i komórki na wczasy razem z ładowarkami do całego tego szajsu do najprzyjemniejszych nie należy. Krzyżówka 3mpix aparatu, nawigacji, telefonu i mp4 playea w jednym to całkiem fajna sprawa. Super sprawa to nokia 6110 Navigator Ma GPS i net po HSDPA, akosztuje ok 1600zł. Inna apcja to pda Mio A701. PDA, z modułem GSM i GPS'em nówka w sklepie kosztuje ok 1100 - 1200zł. Jedyna wady to słaba bateria, i paskudnie wolny net bo tylko po GPRS. No nie wspominam o Nokii N95 ale ta jest niestety paskudnie droga:) A co do markowych mp3, ipod to ipod. ALe ja miałem mp3 ceratvie'a. zepsuł mi sie po miesiącu od skończenia grarancji.regedit pisze:Niestety prawda, szkoda, że do wielu ta informacja nie dociera i zamiast kupić sobie porządną lustrzankę i markową mp3 ktoś kupuje telefon za 1zł z aparatem vga i kiepską jakoscią dźwięku mp3, małą pojemnością i jeszcze gorszymi słuchawkami dołączonymi do zestawu których najczęściej nie da się wymienić na coś lepszego bo tel nie ma jacka i później mówi "po co kupujesz iPoda jak ja mam coś lepszego w telefonie i jeszcze mogę zajefajne foty robić"przewaks pisze:Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego... I nic tego nie zmieni.
P.S. heeh 3500złchyba taniej byłoby bez promocji w sklepie...

AirCard 875 + licencja gprs "No limit"