Internet roaming

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cytrynka123
Początkujący użytkownik forum

Internet roaming

Post autor: cytrynka123 »

Witam.
Interesuję mnie internet w roamingu z różnych krajów. Czy znacie może jakieś sieci ze specjalnymi ofertami, pakietami, oczywiście interesują mnie, takie z normalnymi cenami.
greenfrog
Specjalista bezprzewodowy-junior

Re: Internet roaming

Post autor: greenfrog »

cytrynka123 pisze:Interesuję mnie internet w roamingu z różnych krajów. Czy znacie może jakieś sieci ze specjalnymi ofertami, pakietami,
Czemu wpierw nie zapoznałaś się z regulaminem niniejszego forum i nie użyłaś :szukaj: zanim założyłaś kolejny powielony wątek? Myślisz, że dostaniesz wszystko na tacy? Ponadto definicji pojęcia roaming też nie znasz :dobani:
Awatar użytkownika
Yanusz
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Yanusz »

greenfrog, nie mędrkuj. cytrynka123, nie bardzo rozumiem. Z Twojej wypowiedzi wynika, że chcesz używać kart zagranicznych operatorów w Polsce w ramach roamingu. Trochę to bez sensu, dlatego doprecyzuj o co Ci chodzi.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
Awatar użytkownika
cytrynka123
Początkujący użytkownik forum

Post autor: cytrynka123 »

Dokładnie tak, chcę używać zagranicznych kart internetowych w ramach roamingu.
Awatar użytkownika
Yanusz
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Yanusz »

cytrynka123 pisze:takie z normalnymi cenami.
Internet na roamingu nigdy nie będzie miał normalnych cen, gdyż dajesz zarabiasz dwóm operatorom: właścicielowi karty sim, oraz właścicielowi infrastruktury do której karta jest zalogowana. Zapomnij o tym. Już chyba taniej by było korzystać z podstawowych stawek polskich operatorów (bez pakietów, bonusów itd.).
Skoro jesteś w Polsce - korzystaj z usług polskich sieci. Jak będziesz wyjeżdżać za granicę - kup startówkę sieci kraju do którego jedziesz.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
ODPOWIEDZ