Plus internet oferta czesta
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Plus internet oferta czesta
Podpisalem ostatnio umowe w plusie w ofercie czestej, mam do dyspozycji 7 gb transfer dziennego. Chodzi mi o to czy to jestet 7 gb dziennie czy miesiecznie? Dodatkowo mam 8 gb jesli mam abonament juz w plusie. Czy obowiazuje to abonament telefoniczny i jak mam ubiegac/zalatwic te dodatkowe 8 gb?
- Yanusz
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Plus internet oferta czesta
No gdzież dziennie. Miesięcznie - do wykorzystania w godzinach 8:00 - 24:00dawideczek32 pisze:Chodzi mi o to czy to jestet 7 gb dziennie czy miesiecznie?
Od północy do 8:00 masz do wykorzystania 50GB. (też miesięcznie)
Tak, jeśli masz już abonament w Plusie możesz skorzystać z oferty. Wystarczy skontaktować się z BOK 2601.dawideczek32 pisze:Czy obowiazuje to abonament telefoniczny i jak mam ubiegac/zalatwic te dodatkowe 8 gb?
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
-
- Stały użytkownik forum
Witam
Jeśli już podpisałeś umowę na te 7GB to na 99% nie dostaniesz tego 1GB gratis.
To się załatwia przy podpisywaniu umowy
Jeśli już podpisałeś umowę na te 7GB to na 99% nie dostaniesz tego 1GB gratis.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Zwłaszcza teraz po prywatyzacji, gdzie liczą każdą złotówkę (tyle optymizmu jak u kolegi @dawideczek32 nie często spotkać-tj. dodatkowy 1GB a nie dodatkowe 8GB). W ciągu roku jakość obsługi BOK spadła tak ok. 500% (długie oczekiwanie na konsultanta, zamieszanie, nie rzeczowe odpowiedzi-aż trudno uwierzyć że to się stało w tak krótkim czasie-Plus był liderem na tym odcinku, a terazleszekw pisze: to na 99% nie dostaniesz tego 1GB gratis.

jareq
-
- Początkujący użytkownik forum
Znaczy dobrze wiem ze to jeden gb, zle napisalem wczesniej. Sprobuje skorzystac z tego moze sie uda, dobrze ze w nocy chociaz 50 gb jest;D
- Yanusz
- Mistrz bezprzewodowy
Niestety muszę się zgodzić z jarek999. W Plusie ostatnio jest mnóstwo niejasnych, kontrowersyjnych wręcz zapisów, których celem ma być jedno - przyciągnięcie klientów.
Chociażby coś takiego
http://img803.imageshack.us/img803/1214/plyus.jpg
Tabela sugerująca, że dla klientów posiadających abonament są naprawdę duże pakiety (jakby nie można było napisać, że dodawane jest do standardowego pakietu danych: 1, 2, 3 lub 5 GB).
Chociażby coś takiego
http://img803.imageshack.us/img803/1214/plyus.jpg
Tabela sugerująca, że dla klientów posiadających abonament są naprawdę duże pakiety (jakby nie można było napisać, że dodawane jest do standardowego pakietu danych: 1, 2, 3 lub 5 GB).
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA