Witam
Jak w temacie szukam oryginalnego Dashboardu T-Mobile z Huawei E510.
Przeszukałem całego neta i nic nie znalazłem. Może ktoś posiada ten model i mógłby zgrać obraz ISO z oryginalnego zainstalowanego dashboardu.
Huawei E510 to modem z DVB-T.
Wersja Dashboardu z web'n'walk Manager.
Bardzo proszę o pomoc.
Szukam oryginalnego Dashboardu T-Mobile z Huawei E510
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Użytkownik forum
Re: Szukam oryginalnego Dashboardu T-Mobile z Huawei E510
tu masz najnowszego od t-mobile
http://www.t-mobile.de/T-D1/cds/td1_cds ... 1-,00.html
najpierw zainstaluj program w komputerze sprawdź czy działa ( wykrywa modem i czy sterowniki są dobre ) a potem zaintalui na modem
pozdrawiam
http://www.t-mobile.de/T-D1/cds/td1_cds ... 1-,00.html
najpierw zainstaluj program w komputerze sprawdź czy działa ( wykrywa modem i czy sterowniki są dobre ) a potem zaintalui na modem

pozdrawiam
-
- Początkujący użytkownik forum
Wielkie dzięki za linka. Ściągnąłem "win_installer_internet_manager_22_001_18_42_55" i próbowałem zainstalować tak jak sugerowałeś - najpierw na komputerze. Niestety podczas instalacji wyskakuje komunikat:
"W systemie jest zainstalowany program Speedmanager plus ByteMobile Client. Konieczne jest odinstalowanie tej wersji i zrestartowanie systemu." Przeszukałem wszystkie programy zainstalowane na komputerze ale nic takiego nie znalazłem. Przeszukałem także rejestr (Uruchom wpisać regedit, potem F3) wpisywałem: speedmanager nic nie znalazło, bytemomile - znalazł więc usunąłem wszystkie wpisy. Następnie restart kompa i nadal ten komunikat.
Próbowałem na laptopie z Win7 oraz stacjonarnym winXP+SP3.
Jeśli ktoś z was posiada ten modem T-Mobile Huawei E510 to proszę o kontakt na GG44414949
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
"W systemie jest zainstalowany program Speedmanager plus ByteMobile Client. Konieczne jest odinstalowanie tej wersji i zrestartowanie systemu." Przeszukałem wszystkie programy zainstalowane na komputerze ale nic takiego nie znalazłem. Przeszukałem także rejestr (Uruchom wpisać regedit, potem F3) wpisywałem: speedmanager nic nie znalazło, bytemomile - znalazł więc usunąłem wszystkie wpisy. Następnie restart kompa i nadal ten komunikat.
Próbowałem na laptopie z Win7 oraz stacjonarnym winXP+SP3.
Jeśli ktoś z was posiada ten modem T-Mobile Huawei E510 to proszę o kontakt na GG44414949
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
-
- Użytkownik forum
u mnie działa na win 7 i na xp sp3 prof
wcześniej nie miałem tego CM
widocznie źle odinstalowałeś ....
a co teraz masz ??? gdzie posiałeś swój orginalny ?
wcześniej nie miałem tego CM
widocznie źle odinstalowałeś ....
a co teraz masz ??? gdzie posiałeś swój orginalny ?