Sprawdzenie ile zostało jeszcze mb

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
wilq
Stały użytkownik forum

Re: Sprawdzenie ile zostało jeszcze mb

Post autor: wilq »

Tadeusz pisze:No ok, Kolego, ale czemu tak strasznie reklamujesz tę stronę ? Mi się akurat bardziej podoba "stara" odsłona. :P
Podzielam tę opinię, jednak "skusił mnie" wyskakujący na wierzch, wprost reklamujący się przycisk ZGŁOŚ BŁĄD więc pomyślałem, że skoro tak bardzo im zależy żeby się dowiedzieć jakie mają błędy to niech się wreszcie dowiedzą i to hurtowo - stąd też mój apel i trzykrotne bodaj powtórzenie adresu strony, żeby nikt nie miał wątpliwości o co mi chodzi ;)

A co do reklamowania strony orange - panowie nie żartujmy sobie :cfaniak: kto jak kto, ale ja na pewno nie wypowiem zbyt wielu ciepłych słów na jej temat, mając w pamięci czas gdy miałem stały abonament na EDGE gdzie po limicie (jakieś 20kbps) nie dało się na tej stronie zrobić ZUPEŁNIE NIC.
Rabuc pisze:Od dwóch dni korzystam z OFP, wszystko pięknie chodzi, jednak dzisiaj pojawił się jakiś dziwny problem.
Jak dla mnie to off-top ale skoro już zapytałeś, to jest taki program jak NetLimiter który pokazuje które programy wysyłają dane do internetu i pozwala je też przyciąć do jakiejś prędkości (myślę że do zera też).
Awatar użytkownika
Norfnet
Stały użytkownik forum

Post autor: Norfnet »

Czy nie działa już w Orange *100*1*2# ?U mnie pisze że nr jest błędny.
Profesor Doktor Wiktor Wektor
ryba825
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: ryba825 »

A pod *100*# co pokazuje? Powywalali ostatnio kilka kodów z różnych planów (*103*# z Optymalny dla Firm).
ODPOWIEDZ