Czy ktoś już przedłużał umowę na LTE w CP?

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
ygreko
Specjalista bezprzewodowy-senior

Czy ktoś już przedłużał umowę na LTE w CP?

Post autor: ygreko »

Interesuje mnie, co dają za przedłużenie. Czy jest to oferta Tylko SIM? http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/inte ... lko-sim.cp
Czyli można mieć nawet i 35GB danych w pakiecie, nie zmieniając sprzętu? Czy cena pozostaje ta sama czy każą płacić nową? Ja teraz mam 99 PLN za 25/50 GB.
usagi
Specjalista bezprzewodowy-junior

Re: Czy ktoś już przedłużał umowę na LTE w CP?

Post autor: usagi »

Chodzi Ci o przedłużenie umowy, które zarazem jest podpisaniem aneksu umożliwiającego korzystanie z LTE? Bonusy z tego tytułu są bardzo podobne jak w przypadku przedłużania "zwykłej" umowy na Internet 3G. Musisz zadzwonić. Przejrzyj także tematy traktujące o przedłużaniu umowy. Np.:
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=18904
Nie mogę zaprzeczyć, że niektóre propozycje działu lojalnościowego są całkiem satysfakcjonujące. ( Mówię o tym, co oferuje Plus, ale teraz to raczej już bez znaczenia, czy Plus czy CP ;) ).
Usagi
Awatar użytkownika
pogodabartek
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: pogodabartek »

Ja przedłużam i od miesiąca nie mogę się doprosić kuriera itd. A oni są kombinatorzy, bo dzwonią z numerów zastrzeżonych, aby im nie udowodnić, że to z nimi się rozmawiało i by to na bilingu było wykazane.

ja chce przedłużyć tylko pakiet podstawowy czyli 200MB za 1zł i później reszta czyli 1GB/14,90 4GB/30zł 8GB/50zł i tak dalej, ale zawsze będę mógł wrócić do pakietu złotówkowego w kolejnym miesiącu jakby co i to jest super sprawa, ale oferta taka tylko na infolinii jest ponoć.
ygreko
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: ygreko »

usagi pisze:Nie mogę zaprzeczyć, że niektóre propozycje działu lojalnościowego są całkiem satysfakcjonujące. ( Mówię o tym, co oferuje Plus, ale teraz to raczej już bez znaczenia, czy Plus czy CP ).
Nie sądzę. To są jednak dwie różne oferty, a ja mam podpisaną umowę z CP i to tu będę przedłużał a nie w Plusie, więc jeśli Plus daje fajne warunki to trzeba będzie pomyśleć. Może rozwiążę tą umowę i wezmę po prostu iplusa? Chociaż warunki IMO gorsze niż w CP.
pogodabartek pisze:ja chce przedłużyć tylko pakiet podstawowy czyli 200MB za 1zł i później reszta czyli 1GB/14,90 4GB/30zł 8GB/50zł i tak dalej, ale zawsze będę mógł wrócić do pakietu złotówkowego w kolejnym miesiącu jakby co i to jest super sprawa, ale oferta taka tylko na infolinii jest ponoć.
O, a to jest dopiero oferta!
ODPOWIEDZ