Chciałbym kupić na Allegro Aircard 875 i "wziąć" aktywację BE Standard w Orange.
Czy można liczyć na jakieś upusty na abonament? W punkcie robią duże oczy jak chce aktywacje bez karty ...
Czy komuś się udało wyrwać obniżkę abo?
Orange BE z cyrografem bez karty
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Orange BE z cyrografem bez karty
Z tego co wiem, zniżka (i to aż o 10 PLN
) jest tylko przy wyborze wersji Premium. Można oczywiście wykupić wersję bez modemu, widocznie obsługa salonu, w którym byłeś nie zostałą odpowiednio doinformowana...

-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
zniżka 10 PLN jest ale jak aktywujesz OF lub BE w abonamencie...przewaks pisze:Z tego co wiem, zniżka (i to aż o 10 PLN) jest tylko przy wyborze wersji Premium. Można oczywiście wykupić wersję bez modemu, widocznie obsługa salonu, w którym byłeś nie zostałą odpowiednio doinformowana...
Nie ma innych 'rabatów' przy internecie bez modemu.
a nawet są przykre niespodzianki jak weźmiesz taką ofertę na czas nieokreślony to aktywacja kosztuje 300 pln netto czyli 366 złociszonów

Zawsze można podpisać umowe na 1 rok i akt wtedy 61 zł brutto
-
- Początkujący użytkownik forum
Czyli nie opłaca się brać BE bez karty.
Jestem zmuszony kupić kartę i podpisać cyrograf na 24 miesięcy ...
Podobno od lipca ma być jakaś nowa karta w Orange obsługująca HDSPA 3,6 na "pcimci"? Co to za karta - warto poczekać?
Czy są jakieś profity przy przedłużaniu umowy po wygaśnięciu starej? Jakieś rabaty jeśli nie bierzemy nowego sprzętu?
Planowałem zakup Aircard'a 875 na allegro i "wzięcie" samej aktywacji BE Standard z cyrografem ...
I co tu robić? Era i Plus odpadają ... zbieram do kompletu aktywacje u jednego operatora
Zastanawiałem się nad simdatą lub odpowiednikiem w orangu ale potrafię czasami w jednej sesji "zjeść" o,5 gb (grafika, majle) a później nie korzystać przez 2 tygodnie (miałem firmowego BC - ale musiałem oddać).
Może coś doradzicie?
Jestem zmuszony kupić kartę i podpisać cyrograf na 24 miesięcy ...
Podobno od lipca ma być jakaś nowa karta w Orange obsługująca HDSPA 3,6 na "pcimci"? Co to za karta - warto poczekać?
Czy są jakieś profity przy przedłużaniu umowy po wygaśnięciu starej? Jakieś rabaty jeśli nie bierzemy nowego sprzętu?
Planowałem zakup Aircard'a 875 na allegro i "wzięcie" samej aktywacji BE Standard z cyrografem ...
I co tu robić? Era i Plus odpadają ... zbieram do kompletu aktywacje u jednego operatora

Zastanawiałem się nad simdatą lub odpowiednikiem w orangu ale potrafię czasami w jednej sesji "zjeść" o,5 gb (grafika, majle) a później nie korzystać przez 2 tygodnie (miałem firmowego BC - ale musiałem oddać).
Może coś doradzicie?
- wlodus
- Specjalista bezprzewodowy-senior
...
z tego co kojarze to przy przedluzaniu umowy tylko plus ma jakies bonusy w przypadku iplusa bez modemu...albo wiekszy limit albo mniejszy abonament...
weszlo to od niedawna...
weszlo to od niedawna...
nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy chłop z widłami to Posejdon...