Mam taki dziwny problem z WIFI w moim lapku. W sieci mam podłączone 2 lapki i PS3. W jednym z laptopów raz mam połączenie z internetem a raz nie mam. Jak siec jest dostępna i działa internet to na pasku zadań mam taki mały monitor z kółeczkiem( w tym pierwszym rzucie z komendy ipcconfig/all na samym dole w prawym rogu pod bateria na pasku zadań jest widoczny ten monitorek z kółeczkiem), natomiast jak nie mam połączenia internetowegoto mam sam monitor na pasku bez kółka. Wtedy muszę odłączyć modem ze zasilania, poczekac 10 sekund i wtedy zaczyna działać. Szczególnie rano jak odpalam lapa muszę wykonać tę operację bym mógł otworzyć strony www. Co ciekawe jak wpisuje komendę CMD, a następnie IPconfig/all wyskakuje mi takie coś:

Uploaded with ImageShack.us
W Menadżerze Urządzeń mam tak:

Czytałem coś o problemach ISATAP. Czy te screeny, które podałem powyżej mogą świadczyć o tym problemie? Nie wiem czemu raz dziennie muszę wyłączać modem by mi złapał połączenie w pełni bym mógł otwierać strony www.
Z góry dzięki za pomoc
[ Dodano: 2012-10-11, 08:07 ]
Dzisiaj rano odpalam lapa i znowu nie mam połączenia z internetem. Restart modemu i działa. Tak codziennie.